Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου έπειτα από την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από το Mega μετά από τρία χρόνια συνεργασίας.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να τοποθετηθεί για το παρασκήνιο της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τα σενάρια των τελευταίων ωρών για την επόμενη κίνηση της παρουσιάστριας. 

Όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Μου ζητάτε να τοποθετηθώ για ένα ρεπορτάζ. Εγώ, δεν αμφισβητώ, προς θεού τους συναδέλφους. Όμως, πρέπει να καταλάβετε και την δική μου τη θέση. Δεν υπάρχει περίπτωση να σχολιάσω οτιδήποτε έχει να κάνει με κάτι που φέρεται να είναι μία διεργασία εσωτερική και μια συνάντηση εσωτερική», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Εγώ, δεν μπορώ να σχολιάσω δημόσια ένα ρεπορτάζ. Θα σχολιάσω δημόσια μία δημόσια τοποθέτηση. Αν τα κανάλι πει κάτι δημόσια ή αν η Ελένη πει κάτι δημόσια, και εγώ δημόσια θα σας πω τη γνώμη μου. Τώρα, να σχολιάσω ένα ρεπορτάζ που αφορά μία εσωτερική συνάντηση και μία εσωτερική διεργασία, δεν πρόκειται να το κάνω. “Τα εν οίκω μη εν δήμω”. Συν τοις άλλοις, να ξέρετε ότι συνεχίζουμε, μια χαρά και σήμερα σας περιμένουμε στην “Ελένη” γιατί σεβόμαστε κάθε λεπτό και κάθε δευτερόλεπτο όπως πάντα, με οδηγό και με καπετάνιο την Ελένη Μενεγάκη», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!