Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δέσποινα Βανδή: Έτσι είναι όταν ξυπνάει – Το βίντεο στο Tik Τοκ

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, μας είπε «καλημέρα» δείχνοντάς μας πώς είναι το πρωί όταν ξυπνάει χωρίς ίχνος ρετούς και μακιγιάζ.

Σε αυτό το βίντεο που η ίδια μοιράστηκε με τους followers της η τραγουδίστρια φοράει ένα σετ φόρμες και τα μαλλιά της σε στιλ επιμελώς – ατημέλητο.

Δέσποινα Βανδή: Να μην εκτίθεστε στον ήλιο πολλές ώρες

«Να μην ξεχνάνε να ξεβάφονται κάθε φορά, όχι απλά πριν κοιμηθούν αλλά και όταν γυρίσουν στο σπίτι μετά από κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, για παράδειγμα. Γενικά, δεν πρέπει να μένουν με προϊόντα μακιγιάζ στο πρόσωπο παρά μόνο όταν το απαιτεί η περίσταση. Επίσης, αυτό που είναι πάρα, πάρα πολύ βασικό είναι να μην εκτίθεστε στον ήλιο πολλές ώρες και όταν το κάνετε να φοράτε πάντα αντηλιακή. Το λένε όλοι! Η αντηλιακή είναι ό,τι καλύτερο για το πρόσωπο, όπως επίσης και το πολύ, πολύ νερό. Εγώ το κάνω πάντα!», έχει πει η ίδια αποκαλύπτοντας τα μυστικά της λαμπερή της επιδερμίδας.

@desp1navandiofficial Καλημεραααααααα!!!! #haveagoodday #dog #doglifestyle #doglife #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!