Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ετεοκλής Παύλου για Νικόλα Ράπτη: “Αυτό είναι πολύ βαρύ, ακούγεται άσχημο και δεν συμφωνώ καθόλου”

Τις δηλώσεις του Νικόλα Ράπτη στην κάμερα του Breakfast@Star σχολίασαν ο Ετεοκλής Παύλου και οι συνεργάτες του το πρωινό της Τετάρτης (17/4). Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, μιλώντας στη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν του αρέσει όταν οι πανελίστες σχολιάζουν την προσωπική ζωή των άλλων, γεγονός που απέδωσε σε δικές τους ψυχολογικές ανασφάλειες.

Όσα είπε ο Ετεοκλής Παύλου 

«Αν κατάλαβα καλά, όσοι άνθρωποι είναι σε πάνελ και εκφράζουν την άποψή τους είναι άνθρωποι που δεν νιώθουν καλά και δεν είναι γεμάτοι μέσα τους; Εγώ παραξενεύομαι. Θεωρώ ότι αυτό ακούγεται άσχημο, δεν συμφωνώ καθόλου», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Αναίρεσε τον εαυτό του σε κάτι πολύ βαρύ που είπε και έναν πολύ άσχημο χαρακτηρισμό που έκανε για τους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του Breakfast@Star.

«Εγώ νομίζω ότι ήθελε να αναφερθεί στον κιτρινισμό. Θεωρώ ότι μπερδεύτηκε, έχει περάσει και ο ίδιος από casting για πρωινή εκπομπή. Όλοι όσοι κάνουμε ραδιόφωνο νομίζουμε ότι όταν σχολιάζουμε εκεί και όχι στην τηλεόραση, ίσως επειδή εδώ φαίνεται το πρόσωπό μας, είναι διαφορετικό. Όχι, είναι το ίδιο», υπογράμμισε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

«Το πρόβλημα είναι ότι έκανε ένα τσουβάλιασμα, έπρεπε να το διαχωρίσει. Θα έπρεπε να εννοεί μόνο τον κιτρινισμό και πρόσωπα που βρίσκονται σε συγκεκριμένες εκπομπές. Αυτό το σχόλιο μας ενοχλεί, γιατί μας πιάνει όλους», σχολίασε η Λιλή Πυράκη.

«Δεν περιμένω κάποιον να μου κάνει ανάλυση του συναισθηματικού μου κόσμου. Είναι πολύ βαρύ να λες για κάποιον ότι δεν νιώθει καλά μέσα του. Από αυτό μέχρι να πεις ότι σχολιάζει άλλα πρόσωπα απέχει χιλιόμετρα», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Ετεοκλής Παύλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!