Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απαντά στην Super Κική: “Να σταματήσουμε να προωθούμε τις ηλιθιότητες”

Τη δική του απάντηση στα απρεπή σχόλια που έκανε προς το πρόσωπό του η Super Κική δίνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Η γνωστή YouTuber, καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, αναφέρθηκε με απαξιωτικά λόγια για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «αν δεν ήταν στο πάνελ της Φαίης Σκορδά με τα παρακάλια, θα χτυπούσε παντού τις πόρτες για να ζητήσει δουλειά».

Όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

«Αρχικά, είναι ανακριβές αυτό που λέει. Δεν είμαι στη Φαίη με τα παρακάλια. Και δεύτερον, γιατί να χτυπήσω τη δική της πόρτα για το οτιδήποτε; Να σταματήσουμε να προωθούμε τις ηλιθιότητες», δηλώνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Να έχουμε λιγότερους ηλίθιους ανθρώπους στην τηλεόραση. Γενικά, δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια άτομα, δεν με αφορά καθόλου αυτή η ψευτομαγκιά και η ελαφρότητα με την οποία λένε κάποια πράγματα», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κινηθώ νομικά για τέτοια θέματα. Αυτό είναι στα όρια του cringe, ας κάνει και ας λέει ό,τι θέλει», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τη Super Κική.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!