Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άρης Σοϊλέδης: Το αινιγματικό μήνυμά του – “Κάποια στιγμή θα πρέπει να κοιτάξεις και λίγο πλάι σου για να…”

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά, χωρίς ωστόσο να θέλουν να μιλήσουν ακόμη για αυτό.

Και οι δύο τις τελευταίες ημέρες έχουν βιώσει ατυχίες, με τον μεν Άρη να τραυματίζεται και τη Μαρία Αντωνά να παθαίνει τροχαίο.

Μάλιστα, η ίδια μίλησε και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για όσα βίωσε και που γλίτωσε από τα χειρότερα.

Όσον αφορά τον χωρισμό τους, πριν από λίγες ημέρες ο Άρης Σοϊλέδης ανέβασε ένα σχετικό στόρι ζητώντας να σταματήσουν να λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν.

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές και site και λέει το μακρύ και το κοντό του. Ας αφήσουμε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν. Έχω ακούσει απίστευτες ιστορίες, οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο παρά σενάρια της φαντασίας σας».

Σε νέα του ανάρτηση, αρκετά αινιγματική, αναφέρει: «Κάποια στιγμή θα πρέπει να κοιτάξεις και λίγο στο πλάι σου… Έτσι μόνο θα καταλάβεις ποιος πραγματικά είναι εκεί και σε στηρίζει».

Την ανάρτηση αυτή στο story την ακολουθεί και ένα emoji που κλείνει το μάτι, δείχνοντας ξεκάθαρα πως το μήνυμά του έχει και παραλήπτη!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!