Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αιμίλιος Χειλάκης: “Μπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελα και οι άλλοι έκλαιγαν έξω” – Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Mega Καλημέρα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, για τον γάμο του με την Αθηνά Μαξίμου και την περιπέτεια που βίωσε στο παρελθόν.

Όπως ανέφερε ο Αιμίλιος Χειλάκης: «Η περιπέτεια της υγείας μου έχει συμβεί πριν από δώδεκα χρόνια. Σχεδόν πια δεν ανήκει στον Αιμίλιο που είναι τώρα, είναι πολλά χρόνια πριν. Η περιπέτεια της υγείας μου μού έδειξε ότι με έναν γιατρό που σε χειρουργεί μπορείς να γίνεις φίλος. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου πονάνε πάντα περισσότερο από σένα».

Εγώ μπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο, οι άλλοι έκλαιγαν έξω. Εγώ, ο γυμνός στο τραπέζι με τους ορούς και έτοιμος για την αναισθησία, είπα στον γιατρό “μην ανησυχείς, ότι κι αν συμβεί, εγώ έχω ζήσει πολύ ωραία ζωή”. Και μου απάντησε μετά “μου κάνεις πλάκα; Μου έφερες όλη την ευθύνη σε μένα;”», είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης για τις έντονες στιγμές που βίωσε με την υγεία του.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!