Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απέφυγε να απαντήσει για τον Γρηγόρη Μόργκαν – “Καλή συνέχεια να έχετε”

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για τα πιθανά σενάρια της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κώστα Τσουρό να αναλαμβάνει την παρουσίαση παιχνιδιού στο Mega: «Είναι νωρίς νομίζω για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις της επόμενης σεζόν. Μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους να εξελίσσονται.  Από εκεί και πέρα, αν είναι κάτι το οποίο θέλει και εκείνος, ποια είμαι εγώ για να του το στερήσω», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Ο Κώστας ό,τι και να κάνει το κάνει με απόλυτη επιτυχία», πρόσθεσε για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή με τον οποίο συνεργάζονται φέτος τα Σαββατοκύριακα στο Mega.

Για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να συμμετέχει στο νέο παιχνίδι περιπέτειας Exathlon: «Ακούσατε το δικό μου όνομα; Όχι. Όχι πάλι. Ακούγεται το όνομα του Ντάνου στη θέση του παρουσιαστή. Μπράβο του, νομίζω ταιριάζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο project αυτό», σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σε ερώτηση για το εάν παρακολουθεί τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο κανάλι του στο youtube: «Μι χαρά τον βλέπω. Μου αρέσει πάρα πολύ γενικότερα να βλέπω youtube, να βλέπω εκπομπές, μου αρέσει να τα βλέπω όλα», είπε στην κάμερα του Star η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ακολούθησε ερώτηση από τη δημοσιογράφο εάν τη βλέπαμε στο Exathlon μαζί με τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν: «Καλή συνέχεια να έχετε», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφεύγοντας να απαντήσει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!