Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δημήτρης Κόκοτας: Οι κρίσιμες εξετάσεις και η απόφαση των γιατρών – Σήμερα η σημαντική απόφαση

Η πιο κρίσιμη μέρα αναμένεται να είναι η σημερινή για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που νοσηλεύεται στο «Γεώργιος Γεννηματάς», τις τελευταίες εβδομάδες ύστερα από έμφραγμα και ανακοπή, δίνει μάχη για τη ζωή του. Οι γιατροί σήμερα θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στην τρίτη διαδικασία αποσωλήνωσής του.

Δημήτρης Κόκοτας: Οι κρίσιμες εξετάσεις και η απόφαση των γιατρών

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο «Πρωινό»: «Όταν κλείσει το δεκαπενθήμερο της διασωλήνωσης, μετά προβαίνουν σε τραχειοτομία οι γιατροί, κάτι το οποίο έχει γίνει και στον Δημήτρη Κόκοτα, από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Έχουν γίνει μόνο δύο -δυστυχώς αποτυχημένες- προσπάθειες να ξυπνήσουν τον Δημήτρη Κόκοτα! Χθες, ο δημοφιλής τραγουδιστής υποβλήθηκε σε νέες ενδελεχείς εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν και τις περαιτέρω ενέργειες των γιατρών και αν σήμερα θα προχωρήσουν στην τρίτη προσπάθεια αποσωλήνωσης του τραγουδιστή»!

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος για δεκαεννέα ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη και οι νέες πληροφορίες από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» δεν είναι ενθαρρυντικές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του 55χρονου τραγουδιστή είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Δημήτρης Κόκοτας: Δεκαεννέα ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Ο γιος του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα υπέστη έμφραγμα στη διάρκεια τηλεοπτικού γυρίσματος για την εκπομπή «Just the 2 of Us». Ο Δημήτρης Κόκοτας αισθάνθηκε αδιαθεσία το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου κι ενημέρωσε τους συνεργάτες του στο γύρισμα. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με το κέντρο να στέλνει αρχικά μοτοσικλέτα και λίγο αργότερα ασθενοφόρο, αφού εκτιμήθηκε η βαρύτητα της κατάστασης του 55χρονου από τους πρώτους διασώστες.

Ο τραγουδιστής διακομίστηκε τότε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε, με τους γιατρούς να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για να τον επαναφέρουν. Εισήχθη στη Μονάδα Εμφραγμάτων, με τους γιατρούς να λένε πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με αβέβαιη πρόγνωση.

Τι προβληματίζει τους γιατρούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα για τον τραγουδιστή δεν είναι καρδιολογικό, καθώς μετά την τοποθέτηση στεντ η καρδιά του λειτουργεί κανονικά, αλλά το γεγονός ότι μετά την ανακοπή που υπέστη έμεινε περίπου 8,5 λεπτά χωρίς οξυγόνο, είναι αυτό που προβληματίζει τους γιατρούς.

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, μοιραζόταν από την αρχή όλες τις εξελίξεις για την κατάσταση του αγαπητού τραγουδιστή. «Τελικά, κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα. Εγώ κρατάω την αισιοδοξία μου, ειδικά τώρα τη χρειάζομαι. Εύχομαι απλά να γυρίσει σπίτι και να περάσει αυτό το κακό όνειρο, γιατί αυτό είναι για εμένα ένα κακό όνειρο. Έτυχε και σε μας, όπως και σε τόσο κόσμο. Ήταν προσεκτικός με την υγεία του, αλλά δεν είχε κάποια εμμονή με την υγεία του. Ήταν σχετικά τυπικός, δηλαδή, αν κάτι τον ενοχλούσε, δεν το αμελούσε. Το φυσιολογικό, που θα κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Ούτε κάθε μέρα στους γιατρούς, ούτε μία φορά στα δέκα χρόνια. Πρόσεχε πολύ» είχε πει πριν από λίγες μέρες.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!