Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παίρνει εξιτήριο ο Νίκος Βέρτης

Ο Νίκος Βέρτης είναι καλύτερα στην υγεία του, όπως επιβεβαίωσαν και οι συνεργάτες του στα social media, αλλά και ο γιατρός που ανέλαβε την περίπτωσή του.

Ο λαϊκός τραγουδιστής ακύρωσε τις εμφανίσεις του στο κέντρο όπου τραγουδάει έπειτα από έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, κάτι για το οποίο ευθυνόταν μια τροφική δηλητηρίαση, όπως έγινε γνωστό αργότερα.

Όσα είπε ο γιατρός του Νίκου Βέρτη

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο γιατρός του τραγουδιστή περιέγραψε την κατάσταση στην οποία ήταν όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους και αποκάλυψε πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Ο γιατρός του Νίκου Βέρτη, Δημήτριος Δαυίδης, είπε συγκεκριμένα: «Είναι πάρα πολύ καλά, πολύ βελτιωμένος και το πλάνο είναι ή αύριο ή μεθαύριο να πάει στο σπίτι του. Ήρθε το Σάββατο με πόνους στην κοιλιακή χώρα. Έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που είχε. Σήμερα είναι πολύ καλύτερα και, κατά πάσα πιθανότητα, σήμερα ή αύριο θα πάει σπίτι».

Το νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης έκανε αρχικά γνωστό ότι ταλαιπωρήθηκε από τροφική δηλητηρίαση, με μια ανάρτηση που έγραφε: «Καλημέρα σε όλους. Ο Νίκος Βέρτης είναι καλύτερα. Η τροφική δηλητηρίαση που τον εξάντλησε χθες τόσο έντονα έχει μια σταθερή βελτίωση, με τη βοήθεια της άψογης νοσοκομειακής περίθαλψης σε δύο, τρεις μέρες θα είναι και πάλι καλά. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης όλων σας».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!