Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελεονώρα Μελέτη – Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε επίσημα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Το ψηφοδέλτιό της για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση στο Ωδείο Αθηνών στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας 15/4

Την εκδήλωση παρουσίασε η Αριστοτελία Πελώνη, ενώ το παρών, εκτός από τον πρωθυπουργό και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, υπουργοί και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Στα ονόματα – έκπληξη που ανακοινώθηκαν σήμερα ήταν και αυτό της Ελεονώρας Μελέτη.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος όταν πήρε τον λόγο είπε: «Πριν από λίγες ημέρες σε μια συνάντηση που είχα με τον πρωθυπουργό μας, εκείνος μου επικοινώνησε ένα από τα μεγαλύτερα προσωπικά του στοιχήματα. Ο πρωθυπουργός θέλει να δει τις γυναίκες σε ισότιμη θέση στην κοινωνία. Γνωρίζοντας και ο ίδιος την ευαισθητοποίησή μου για ζητήματα με γυναίκες με προσκάλεσε να κάνουμε αυτή την προσπάθεια επίτευξης στόχους παρέα. Με τη στήριξη του συζύγου μου και της οικογένειάς μου, αποφασίσαμε πως είναι χρέος μου να προσπαθήσω.

Η προσέγγισή μου θα είναι κυρίως ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι πως αν τελικά ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική. Το οφείλω στις γυναίκες που δεν έχουν βήμα, στον εαυτό μου που έχει μάθει να διεκδικεί αλλά το χρωστάω και στην εξάχρονη κόρη μου που θέλω να μάθει να διεκδικεί όσα της αξίζουν».

Όπως είχε δηλώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης: «Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα αντικατοπτρίζει μέσα από 42 άξιες γυναίκες και άνδρες μια πτυχή της προσπάθειας που κάνει η κυβέρνηση για να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή κυρίως στα ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών. Ανθρώπους με ένσημα και από διαφορετικές ηλικίες».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!