Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νικολέττα Βλαβιανού: “Έχω βιώσει bullying μικρή, μου έλεγαν τα παιδάκια ”δεν έχεις μπαμπά””

Η Νικολέττα Βλαβιανού βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» και μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του πατέρα της που τη συγκλόνισε.

Η Νικολέττα Βλαβιανού κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της που σχεδόν δεν πρόλαβε να γνωρίσει και στο bullying που έχει δεχτεί σε μικρή ηλικία.

“Έφαγα πάρα πολύ bullying όταν ήμουν μικρή για την απώλεια του πατέρα μου. Τα παιδάκια είναι πάντα σκληρά γιατί δεν έχουν πλήρη συναίσθηση γι’ αυτό που λένε.

Άκουγα συνέχεια να μου λένε ”δεν έχεις μπαμπά”, αλλά επίσης κι εγώ δεν είχα συναίσθηση αυτού, οπότε δεν ήταν προβληματικό για εμένα ή τουλάχιστον ήταν ο χαρακτήρας μου έτσι”, δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Νικολέττα Βλαβιανού είχε δηλώσει για τον πατέρα της:

«Δύσκολα βίωσε την απώλειά του, ωστόσο μεγάλωσα με την αγάπη και την τεράστια αγκαλιά της μαμάς μου. Σε ηλικία 8 χρόνων με ρώτησε αν θα είχα αντίρρηση να ξαναπαντρευτεί, εγώ απάντησα αρνητικά, οπότε απέκτησα πατριό.

Την έχασα δυστυχώς το 2003 και το κενό μέσα μου είναι ακόμα μεγάλο. Μεγάλωσε και την κόρη μου με διπλή αγάπη και τρυφερότητα».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!