Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Από Προβιός στο Deal; “Έκανα δοκιμαστικό, ένιωσα καλά, δεν μπορώ να συγκριθώ με τον Φερεντίνο”

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στη Μαρία Κοκολάκη ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και αφορούσε το αν θα τον δούμε στο Deal.

Αποκαλύπτει το δοκιμαστικό που έκανε για το Deal και απαντά στο αν τον φοβίζει η σύγκριση με τον Χρήστο Φερεντίνο.

«Έχω περάσει από διάφορα δοκιμαστικά για παρουσίαση τηλεπαιχνιδιών, σε αρκετά τα πήγα καλά. Ενώ περνάω από δοκιμαστικά στο τέλος πάντα κάτι “στραβώνει” γιατί κύριο μέλημα μου είναι η μυθοπλασία.

Έχω κάνει δοκιμαστικό για την παρουσίαση του Total Black Out και του Cash or Trash. Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι είμαι ηθοποιός, θα το έκανα για να δοκιμαστώ, σαν εμπειρία.

Πέρασα ένα δοκιμαστικό για το Deal ένιωσα καλά, το feedback από τους ανθρώπους εκεί ήταν θετικό. Ακόμα δεν έχω κάποια ενημέρωση, φαντάζομαι ότι έχουν περάσει από δοκιμαστικό αρκετοί. Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει τελικά αλλά εμένα μου άρεσε σαν εμπειρία που πήγα εκεί».

«Ο Χρήστος παρουσίαζε 17 σεζόν το Deal, δεν είναι απλώς προκάτοχος αλλά ο Mr. Deal! Δεν μπορώ να συγκριθώ με τον Χρήστο Φερεντίνο. Είναι εξαιρετικός παρουσιαστής, με εμπειρία, αυθορμητισμό. Εγώ το δοκιμάζω σαν εμπειρία.

Το αποτέλεσμα και ο κόσμος κρίνει αν κάνει ένας ηθοποιός για παρουσιαστής, είναι λίγο εσωτερικής κατανάλωσης αυτά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!