Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι εγώ ζήτησα να απομακρυνθεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος από την παράσταση”

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Θανάσης Κουρλαμπάς με δήλωσή του στις τηλεοπτικές κάμερες την είδηση πως εκείνος ήταν που ζήτησε την απομάκρυνση του Νίκου Πολυδερόπουλου και του Θοδωρή Κατσαφάδου από την θεατρική παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας».

Όσα είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Θοδωρής Κατσαφάδος αποκάλυψε σε συνέντευξή του, ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Νίκος Πολυδερόπουλος δε θα συνεχίσουν στην συγκεκριμένη παράσταση μετά το Πάσχα, έπειτα από απαίτηση άλλου μέλους του θιάσου.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Νίκος Πολυδερόπουλος σε συνέντευξή του, ο οποίος μάλιστα είπε πως επικοινώνησε με το συγκεκριμένο πρόσωπο προκειμένου να μάθει τι ακριβώς συνέβη και τόνισε πως πικράθηκε γιατί είδε ότι δεν υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη.

Κι ενώ κανένας από τους δυο ηθοποιούς δεν κατονόμασε το πρόσωπο που ζήτησε την απομάκρυνσή τους, το πρωί της Πέμπτης 11/4 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι το πρόσωπο αυτό είναι ο Θανάσης Κουρλαμπάς. 

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά και την ανακοίνωση του σκηνοθέτη και της εταιρείας παραγωγής, διέψευσε την είδηση κατηγορηματικά.

«Σε μια εκπομπή αναφέρθηκε το όνομά μου. Η μόνη δήλωση που έχω να κάνω είναι ότι διαψεύδω κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό μου. Αν γνωρίζω καλά, ήδη έχει βγει μια ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής και τον σκηνοθέτη, γιατί αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για τη συγκεκριμένη παράσταση. Εγώ απλώς επιφυλάσσομαι για τις επόμενες κινήσεις μου. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!