Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Δανάη Μπάρκα για τον Στέφανο Κασσελάκη: “Το ότι εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε αυτό το σπίτι δεν σημαίνει ότι εκείνος δεν πρέπει να το δείχνει”

Τη ξενάγηση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης στο νέο του σπίτι, στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News την Πέμπτη 11/4, σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής 12/4 στο «Πάμε Δανάη».

Η Δανάη Μπάρκα αφού ανέφερε πως πρόκειται για μια ακόμη δημοσιογραφική επιτυχία του Νίκου Ευαγγελάτου, συνέχισε εκφράζοντας τη διαφωνία της με όσους κατακρίνουν τον Στέφανο Κασσελάκη για την προβολή του πολυτελούς σπιτιού του.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα

«Δημοσιογραφικά, άλλη μια κατάκτηση του Νίκου Ευαγγελάτου… Παρ’ όλα αυτά δε θεωρώ ότι μου έδωσε κάτι πολιτικά. Και ο κύριος Μητσοτάκης να το έκανε, και ο κύριος Κουτσούμπας, όλοι, δε θα μου έδινε κάτι… Το ότι κάποιοι μπορεί να μην έχουμε την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουμε ένα τέτοιο σπίτι, δε σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι που τα έχουν δουλέψει τα χρήματά τους και τα έχουν με τον τρόπο που τα έχει ο κύριος Κασσελάκης, από τον ιδιωτικό του βίο, δε μπορεί να το έχει. 

Είναι σαν να μην ανεβάζουμε εμείς το κινητό μας επειδή κάποιος άλλος μπορεί να μην το έχει… Νιώθω ότι σε όλο αυτό συμβάλλει το ότι έχει ζήσει, έχει επιτύχει και έχει μεγαλώσει στο εξωτερικό…Είναι αντικειμενικά μια επιτυχία του Live News» είπε η Δανάη Μπάρκα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!