Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πίσω στο 1996-Αγνώριστος ο Βασίλης Μπισμπίκης, στα 19 του χρόνια! Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, γεννημένος στο Λουτράκι, στις 29 Οκτωβρίου 1977, είναι Έλληνας ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου και θεατρικός σκηνοθέτης αλλά και φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού.

Ο γνωστός καλλιτέχνης και σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, ακολουθεί την ομάδα του παντού και μέχρι και σήμερα δεν χάνει ευκαιρία να πάει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει ζωντανά κάποιο ματς.

Δεν είναι λίγες και οι φορές που κάνει σχετικές με την ομάδα του αναρτήσεις στα social media και το ίδιο έκανε κι αυτή τη φορά.

Σήμερα 11/4 λοιπόν, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία του από το μακρινό 1996, όταν ήταν 19 ετών και είχε ταξιδέψει στο Παρίσι.

Τότε, ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο στην Ευρωλίγκα και σίγουρα είναι από τις στιγμές που θα θυμάται για πάντα στη ζωή του.

Εκείνος, πόζαρε περήφανος για την αγαπημένη του ομάδα, μέσα στο γήπεδο, και στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι πραγματικά αγνώριστος και η εικόνα του τότε δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα του σήμερα!

«Το πρώτο ευρωπαϊκό», αρκέστηκε να σημειώσει ο ηθοποιός στη φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας σήμερα το απόγευμα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!