Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίκος Μουρατίδης για το Zari της Μαρίνας Σάττι: “Συγγνώμη που θα σας στεναχωρήσω αλλά αυτή είναι η Ελλάδα”

Ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε το τραγούδι «Ζάρι» και το βίντεοκλιπ της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision, όπως και την unplugged βερσιόν που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες και προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Νίκος Μουρατίδης αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μαζωνάκη, στον Νίκο Βέρτη αλλά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Όταν άκουσα το Zari ενθουσιάστηκα. Άρχισαν τα γνωστά “τι είναι αυτό; δεν είναι τραγούδι είναι καρακατσουλιό”, λέω δεν το πιστεύω. Μετά είδαμε το βίντεο με τη Μαρίνα Σάττι σε μια αυλή να λένε το τραγούδι για να αποδείξει ότι δεν είναι κατασκεύασμα σε ένα στούντιο. Άρχισαν πάλι τα ίδια. Είναι θαύμα το τραγούδι. Συγγνώμη που θα σας στεναχωρήσω, αλλά έτσι ακριβώς είμαστε οι Έλληνες, με το τυροπιτάκι, τον φραπέ και το παϊδάκι», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

«Στο εξωτερικό το έχουν πιάσει το θέμα και πάει καλά. Δεν είναι ωραίο όμως να φύγει η αποστολή από εδώ γκαντεμιασμένη και με μουρμούρα από 5 ανεγκέφαλους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Έχω λυσσάξει να δω πώς θα βγει. Δεν την έχω γνωρίσει. Έψαχνα να τη βρω, αλλά δεν τη βρήκα. Ζήτησα μέχρι και από την Άννα Βίσση το τηλέφωνό της, αλλά δεν το είχε», τόνισε.

«Θα ήθελα στην πρώτη τριάδα της Eurovision την Ελλάδα, την Ελβετία και την Ιταλία», είπε, ο Νίκος Μουρατίδης.

«Ο Γιώργος  Μαζωνάκης είναι ο μοναδικός που τον πήρα εγώ και τον έκανα σταρ. Αυτά που βλέπω και κάνει τώρα με απογοητεύουν. Είχα άλλα όνειρα για εκείνον. Αξιοπρεπής είναι ο Νίκος Βέρτης και λατρεύω τον Κωνσταντίνο Αργυρό», πρόσθεσε, ο Νίκος Μουρατίδης.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!