Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πολυδερόπουλος -Κατσαφάδος: Αυτός είναι ο ηθοποιός που ζήτησε την απομάκρυνσή τους από την παράσταση “Μάρτυρας κατηγορίας”

Πολύς ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα γύρω από τη θεατρική παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας» μετά την αποκάλυψη του Θοδωρή Κατσαφάδου ότι ένας εκ των μελών του θιάσου ζήτησε μετά το Πάσχα να μη συνεχίσει τόσο ο ίδιος όσο και ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Νίκος Πολυδερόπουλος, που όπως είπε έμαθε ποιος ήταν αυτός ο ηθοποιός και επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να μάθει τον λόγο που προχώρησε σε αυτή την κίνηση. Μάλιστα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος τόνισε πως αισθάνεται πικραμένος από την εξέλιξη αυτή μιας και βλέπει ότι δεν υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη.

Κι ενώ ούτε ο Θοδωρής Κατσαφάδος, ούτε ο Νίκος Πολυδερόπουλος κατονόμασαν τον συγκεκριμένο ηθοποιό που ζήτησε την απομάκρυνσή τους, ο Νίκος Γεωργιάδης το πρωί της Πέμπτης 11/4 μέσα από το «Πρωινό Σουσου» αποκάλυψε το όνομά του. Σύμφωνα λοιπόν με τον δημοσιογράφο, ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι εκείνος που ζήτησε την απομάκρυνση των δυο ηθοποιών από την παράσταση, και πλέον δεν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους στα παρασκήνια.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!