Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Fedez: “Σπάει” τη σιωπή του για τον χωρισμό με την Chiara Ferragni – “Δεν μπορέσαμε να αντέξουμε”

Ο ράπερ, Fedez, πήγε στην εκπομπή «Belve» του Rai2, που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης και εξήγησε, τι οδήγησε το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι στο τέλος του γάμου του.

«Η Κιάρα κι εγώ περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές, μία από αυτές ήταν η ασθένειά μου. Ήταν τρία πολύ περίπλοκα χρόνια και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αντέξουμε», ανέφερε αρχικά.

Αν και ήταν πρόθυμος να μιλήσει για την Κιάρα Φεράνι, δεν θέλησε να φανερώσει, τι στάθηκε ως αφορμή για να πάρουν απόφαση ότι θα χωρίσουν.

Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια τον ρώτησε, αν η δικαστική διαμάχη της Φεράνι επηρέασε τον γάμο τους, ο Fedez απάντησε: «Ναι, ναι, ναι, ναι» αλλά διευκρίνισε: «Δεν είναι αυτός ο λόγος που χωρίσαμε».

Για τις φήμες περί απιστίας πρόσθεσε: «Είναι για γέλια, μέχρι να παντρευτώ έλεγαν ότι είμαι γκέι, αλλά τώρα που χώρισα, μου αρέσουν οι γυναίκες; Εκπλήσσομαι με το πόσο ελαφρά τη καρδία το συζητάει ο κόσμος. Έτσι απλά, από το πουθενά.

Όλοι νόμιζαν ότι θα ερχόμουν εδώ για να ασκήσω κριτική στη γυναίκα μου. Δεν είναι έτσι, είναι η μητέρα των παιδιών μου και θα είναι πάντα η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου ό,τι κι αν συμβεί.

Ό,τι κι αν συμβεί, θα ήθελα να της πω να μην ανησυχεί. Θα είναι πάντα η μητέρα των παιδιών μου και η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!