Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άρης Σοϊλέδης για τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά: “Ας αφήσουμε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν”

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για την είδηση του χωρισμού του από τη Μαρία Αντωνά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, Άρης Σοϊλέδης ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας σεβασμό και διακριτικότητα από τα μέσα ενημέρωσης για αυτή την περίοδο που διανύει το ζευγάρι.

Χαρακτηριστικά, ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε: «Θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές και site και λέει το μακρύ και το κοντό του. Ας αφήσουμε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν. Έχω ακούσει απίστευτες ιστορίες, οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο παρά σενάρια της φαντασίας σας».

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για την είδηση του χωρισμού του από τη Μαρία Αντωνά. Ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας σεβασμό και διακριτικότητα από τα μέσα ενημέρωσης για αυτή την περίοδο που διανύει το ζευγάρι. Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές και site και λέει το μακρύ και το κοντό του. Ας αφήσουμε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν. Έχω ακούσει απίστευτες ιστορίες, οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο παρά σενάρια της φαντασίας σας».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!