Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου μας συστήνει την κόρη της – Η απίστευτη ομοιότητά τους

Την κόρη της Φωτεινή σύστησε μέσω της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Η γνωστή αθλητικογράφος μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, αλλά και για τη δυνατή σχέση που έχει με την κόρη της.

«Σαν σχέση μητρική, γονική, υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ μας και σεβασμός και εκτίμηση και περηφάνεια από πλευράς μου για αυτά που έχει κατακτήσει η Φωτεινή», λέει η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

«Δεν μπορώ να πω αν είναι ιδανική αλλά μια σχέση εξαιρετική. Ήταν μια εξουθενωτική ζωή για πάρα πολλά χρόνια αλλά ήθελα να είμαι πάνω από τα παιδιά και να τους δώσω αξίες, αρχές, ιδανικά», συμπληρώνει.

«Δεν είχα καταλάβει το βάρος που έχει η μαμά»
Η Φωτεινή, μιλώντας για τη μητέρα της, λέει:

«Μέχρι και πάρα πολύ πρόσφατα δεν είχα καταλάβει το βάρος που έχει η μαμά για την ελληνική δημοσιογραφία – αθλητικογραφία. Πάνω από όλα, ήταν πάντα η μαμά μου. Με το που έβλεπα ότι τελείωνε, έκλεινα την τηλεόραση και την έπαιρνα τηλέφωνο και της έλεγα πότε θα έρθει».

«Δεν τα λέω όλα της μαμάς, της λέω τα περισσότερα. Θα της πω πολλά όταν είμαι χαρούμενη αλλά και όταν είμαι στεναχωρημένη. Κάθε άνθρωπος στη ζωή σου έχει έναν διαφορετικό ρόλο. Γι’ αυτό έχουμε φίλους, σχέση, συντρόφους, τους γονείς μας», συμπληρώνει.

«Θεωρώ ότι επειδή είναι πολύ συνεπής, άθελά της μεταδίδει ένα άγχος και δεδομένου του βάρους των ευθυνών που έχει, δεν μπορώ να την κατηγορήσω», λέει η Φωτεινή για τη μητέρα της, με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου να αναφέρει:

«Ενώ θα έπρεπε κάποια πράγματα που είναι ευθύνες της να τα διεκπεραιώνει άριστα των αρίστων, τα διεκπεραιώνει απλά πολύ καλά».

«Ήταν κάτι μοναδικό»
Σχετικά με την καριέρα της, η γνωστή αθλητικογράφος σημειώνει:

«Υπήρξα η πρώτη γυναίκα που είπε ποτέ αθλητικές ειδήσεις στην κρατική τηλεόραση, ήταν κάτι μοναδικό. Αντιμετωπίστηκε στην αρχή με κάποια καχυποψία, κατάλαβαν όμως ότι εργάζομαι σαν άντρας, οπότε υπήρξε αποδοχή».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!