Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ήβη Αδάμου: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν παντρεύεται τον Μιχάλη Κουινέλη

Η Ήβη Αδάμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Fay’s Time και στον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί.

«Το να δουλεύεις με τον σύντροφό σου μπορεί να έχει μικρές δυσκολίες, αλλά τα βρίσκουμε, έχουμε πολλά κοινά και συζητάμε πάρα πολύ και για πάρα πολλά πράγματα», είπε αρχικά η Ήβη Αδάμου.

Όσον αφορά στα όσα άλλαξαν στη ζωή της από την ημέρα που τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο X-Factor, η Ήβη Αδάμου ανέφερε: «Είμαι πιο ώριμη από το 2008 που πήγα το X-Factor, δεν είμαι τόσο αυθόρμητη όσο ήμουν, σκέφτομαι τα πράγματα περισσότερες φορές. Ένα πράγμα που έχω αναθεωρήσει πλέον, είναι η δουλειά. Θεωρώ ότι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι η οικογένεια και οι δικοί μας άνθρωποι. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το παιδί και η σχέση μου με τον Μιχάλη. Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν έρθει στον κόσμο η κόρη μου, τώρα έχουν όλα έναν σκοπό, ένα νόημα. Θέλω να είμαι όσο καλύτερη μαμά γίνεται, ελπίζω να κάνω καλή δουλειά».

Σχετικά με τον λόγο που μέχρι και σήμερα δεν έχει παντρευτεί με τον Μιχάλη Κουινέλη, η Ήβη Αδάμου εξήγησε: «Ο σεβασμός, η αμοιβαία εκτίμηση και η συζήτηση είναι πολύ σημαντικά σε μια σχέση. Το γεγονός ότι δεν έχουμε παντρευτεί με τον Μιχάλη, φαίνεται περίεργο στον κόσμο. Νομίζω όμως ότι στα μάτια του Θεού, δύο άνθρωποι τόσο αγαπημένοι που το δείχνουν καθημερινά, είναι σαν παντρεμένοι. Ο Μιχάλης πολλές φορές μου λέει “Γιατί να παντρευτούμε; Δεν θέλω να χωρίσουμε ποτέ”. Το λέει για πλάκα, αλλά ίσως και να το εννοεί. Δεν είναι κάτι που επείγει, μου φτάνει που έχω τον Μιχάλη και την κόρη μας».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!