Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μάγδα Τσέγκου καθηλώνει: “Έμαθα για τον θάνατο του ανιψιού μου από site της Πρέβεζας, σιχάθηκα τη δουλειά που κάνω”

Τη Μάγδα Τσέγκου συνάντησε η Τίνα Μεσσαροπούλου, λίγες ημέρες πριν η γνωστή δημοσιογράφος νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με πνευμονία.

Οι δύο δημοσιογράφοι έκαναν μία εκ βαθέων συζήτηση για τις ανάγκες του Happy Day το πρωινό της Δευτέρας (8/4), μιλώντας για τον Γιώργο Αυτιά, τον Γιώργο Παπαδάκη αλλά και την προσωπική ζωή της καλεσμένης.

«Αυτό το διάστημα – δοξάζω τον Θεό – είμαι μια χαρά. Εργάζομαι ως υπεύθυνη επικοινωνίας στον Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού και έχω και το site μου. Κάνω δύο εκπομπές: μία υγείας και μία με πρόσωπα. Θα με ενδιέφερε να κατέβω μελλοντικά στις εκλογές. Μου έγινε πρόταση στο παρελθόν αλλά αρνήθηκα», δηλώνει η Μάγδα Τσέγκου.

«Δεν ανακοίνωσα την υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά για τις Ευρωεκλογές, το έκανα από καλή πρόθεση για να τον συγχαρώ. Έχουμε πολύ καλές επαφές, οι άνθρωποι πρέπει να ξεχνάμε και να συγχωρούμε. Εγώ έχω ξεχάσει όσα έγιναν. Με πήρε για να με συλλυπηθεί και για τον θάνατο του ανιψιού μου», απαντά η δημοσιογράφος για τον πρώην και επί χρόνια συνεργάτη της.

«Το έμαθα από τα site της Πρέβεζας ότι σκοτώθηκε ο ανιψιός μου… τι να σου πω; Σιχάθηκα τη δουλειά που κάνω. Μου ερχόντουσαν δημοσιεύσεις και έλεγα: πώς γίνεται να το ξέρει όλος ο κόσμος κι εγώ να το μαθαίνω τελευταία; Ήταν μεγάλο το σοκ, τον είχα σαν παιδί μου», εξομολογείται στη συνέχεια της κουβέντας η Μάγδα Τσέγκου για το τροχαίο δυστύχημα του νεαρού ανιψιού της, Άγγελου.

«Θα μπορούσα να αναλάβω την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, αν και δεν μπορώ το τόσο πρωινό ξύπνημα. Δεν είπα κάτι κακό για τον Γιώργο Παπαδάκη αλλά το πήραν τα sites και υπερέβαλαν. Ντρέπομαι να τον πάρω τηλέφωνο, νιώθω άβολα για αυτό», καταλήγει στις δηλώσεις της η Μάγδα Τσέγκου.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!