Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Διδασκάλου: Η πρώτη αντίδραση έπειτα από την σοκαριστική καταγγελία

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας βρέθηκε η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου προκειμένου να καταγγείλει το σοκαριστικό περιστατικό που έζησε στο παρελθόν με τον κατηγορούμενο πρώην σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλο. Μετά την κατάθεσή της, η κάμερα του ΑΝΤ1 και ο Γιάννης Μαλλιαρός την περίμεναν στην έξοδό της.

Η πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Διδασκάλου

«Αυτά να λέγονται μόνο εκεί που πρέπει και όχι στις εφημερίδες και στα social. Ό,τι συμβαίνει. Αυτό έχω να πω», είπε η Κατερίνα Διαδασκάλου και όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε: «Πώς είναι να κρατάει κανείς κάτι τέτοιο μέσα του τόσα χρόνια;», εκείνη απάντησε: «Δεν έχω σχόλιο γι’ αυτό. Αφήστε το σας παρακαλώ».

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Διδασκάλου στην κατάθεσή της περιέγραψε και τα εξής: «Αυτός αυνανίστηκε, εγώ είχα πάθει σοκ, δεν το περίμενα. Αργούσα και χτυπούσε απ’ έξω η μακιγιέζ. Ήρθε προς τα πάνω μου, εγώ του έλεγα «τί κάνεις; Χτυπάει και κόσμος απ’ έξω». Μαζεύτηκα όσο μπορούσα. Προσπάθησε να διεισδύσει. Τελείωσε πάνω μου. Εγώ το είπα στο ΣΕΗ και ότι είναι κατάχρηση εξουσίας και είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο χώρο μας»

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!