Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Γερονικολού: «Θα δείξει αν γίνω μητέρα, νομίζω ότι το έχω αφήσει λίγο στην τύχη»

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για τη νέα σειρά του Οpen που πρωταγωνιστεί, τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, αν είναι στα σχέδιά της ο γάμος αλλά και ένα παιδί.

Αναφέρθηκε δε μεταξύ άλλων στη σχέση της με τη Μιμή Ντενίση.

«Το έχουμε πει ότι θέλουμε να είναι η Μιμή Ντενίση κουμπάρα μας αν υπάρξει γάμος.

Μετά από κάποια χρόνια είσαι πολλά για τον άλλον, είμαστε οικογένεια. Όταν έχεις λίγο χρόνο μέσα στη μέρα με πολύωρα γυρίσματα, θα πάρω τον Γιάννη».

«Το έχω ξαναπεί, αυτό που μου αρέσει σε αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι δεν προσποιείται ποτέ. Είναι πάντα αληθινός, αυθεντικός, ξέρεις ποιος είναι. Δεν κοροϊδεύει, θα χαμογελάσει όταν θέλει να χαμογελάσει. Δεν είναι μυστηριώδης. Εκφράζεται για ό,τι του συμβαίνει.

Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμη γιατί δεν είναι στις ανάγκες μας να παντρευτούμε. Ο Γιάννης έχει ήδη παντρευτεί οπότε το έχει κάνει. Εμένα με απασχολούν άλλα πράγματα. Ο γάμος πέρα από το όμορφο πάρτι δεν θα μου προσέφερε κάτι άλλο στην καθημερινότητά μου».

«Το έχω αφήσει λίγο στην τύχη αν θα γίνω μητέρα. Έχω πάρα πολλά βαφτιστήρια. Θα δείξει. Κάθε μέρα έχω ένα κοριτσάκι μαζί μου στο γύρισμα γιατί η μικρή είναι πρωταγωνίστρια» είπε χαρακτηριστικά.

Για το #Metoo ανέφερε ότι «ξεκίνησε με μια σοβαρότητα. Η απήχηση που είχε θα παίξει ρόλο τα επόμενα χρόνια. Οι γυναίκες αρχίζουν να μιλάνε. Ο επαγγελματικός χώρος έχει αρχίσει να γίνεται λίγο καλύτερος. Εμείς πλάθουμε τώρα συνειδήσεις και γενιές. Τα πρόσωπα θα ξεχαστούν σε 10 χρόνια. Μπορεί να ειπώθηκαν και ψέματα, αν ειπώθηκαν 10 αλήθειες και ένα ψέμα, θα μείνω στις αλήθειες.

Ξεχειλώνουμε τα πράγματα. Κάτι που μπορεί να ξεκινήσει με πολύ αγνές προθέσεις μετά γίνεται trash».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!