Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τους αστυνομικούς στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων: “Δεν ντραπήκατε καθόλου;”

Εξοργισμένος ήταν σήμερα στον αέρα του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος και ξέσπασε κατά των αστυνομικών στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, οι οποίοι απαγορεύουν στους συγγενείς της αδικοχαμένης Κυριακής να αφήνουν λουλούδια στον τόπο της δολοφονίας της.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας 

«Πάνε κάθε μέρα οι συγγενείς της κοπέλας και αφήνουν λουλούδια εκεί που μαρτύρησε το παιδί τους, δύο μέτρα από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος. Όταν σου σκοτώνουν το παιδί, πας και αφήνεις λουλούδια στον τόπο μαρτυρίου. Εκεί ήταν τα τελευταία δευτερόλεπτα που ζούσε, που είχε ψυχή αυτό το πανέμορφο κορίτσι. Και προσέξτε να δείτε λοιπόν τι σημαίνει έλλειψη λογικής και ενσυναίσθησης σε αυτή τη ρουφιάνα τη χώρα.

Επειδή μαζεύεται κόσμος και φωνάζει συνθήματα, βγήκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα κάποιοι άλλοι πιο… ευαίσθητοι αστυνομικοί, σε σχέση με τους έξι που τους άλλαξαν απλά υπηρεσία, και έκαναν παρατήρηση στον κόσμο να μην αφήνουν λουλούδια στο σημείο που ξεψύχησε το κοριτσάκι, γιατί μαζεύεται κόσμος και δημιουργείται φασαρία», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Αυτό που ξεπερνάει κάθε λογική έχει να κάνει με την έλλειψη λογικής, με τη βλακεία, με την αναισθησία των ανθρώπων σε αυτή τη χώρα. Βλέπετε, εκεί στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, ότι υπήρχαν πολλοί συνάδελφοί σας που εξασκήσαν κακώς τα καθήκοντά τους, με αποτέλεσμα ένα κορίτσι να ξεψυχήσει μέσα ουσιαστικά στο αστυνομικό τμήμα.

Και ειλικρινά δεν ντραπήκατε να βγείτε έξω από το αστυνομικό τμήμα και να κάνετε παρατήρηση στους συγγενείς που πάνε και αφήνουν λουλούδια εκεί που μαρτύρησε ένα 28χρονο κορίτσι; Που πήγε να βρει προστασία πού; Μάθαμε τελικά ότι ο μόνος χώρος που εύκολα σκοτώνεις είναι το αστυνομικό τμήμα. Δεν ντρέπεστε επίσης για όλα αυτά τα τερατώδη λάθη των συναδέλφων σας που οδήγησαν στη δολοφονία μπροστά στα μάτια σας ενός κοριτσιού; Και βγαίνετε να κάνετε παρατήρηση ποιος αφήνει λουλούδια απ’ έξω; Λίγο ντροπή δεν υπάρχει;».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!