Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πάμελα Άντερσον: Κυκλοφορεί βιβλίο μαγειρικής

Η Πάμελα Άντερσον ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί βιβλίο μαγειρικής.

Η διάσημη ηθοποιός εμπνεύστηκε από την οικογένειά της όπως λέει κι έγραψε ένα βιβλίο 228 σελίδων, που περιλαμβάνει «80 σπιτικές κι επηρεασμένες από τον κόσμο» συνταγές, με βάση τα φυτά. Επιπλέον, περιλαμβάνει συμβουλές για τον βιώσιμο σχεδιασμό, αλλά και την κηπουρική.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που κυκλοφορεί: «Το βιβλίο της δημιουργήθηκε αρχικά ως δώρο για το καλωσόρισμα των γιων και των συντρόφων της και αποτελούνταν από ένα κουτί με κάρτες με συνταγές, με τον τίτλο “I Love You”».

Συνεχίζει αναφέροντας: «Αυτό το βιβλίο ήταν ένας κόπος που βγήκε μέσα από την καρδιά μου, που ξεχειλίζει στο σύμπαν, με όλα τα αγαπημένα μου πράγματα στη ζωή, με φαγητό και με παραξενιές. Εμπνευσμένο από τα ταξίδια μου, αλλά κυρίως από το νησί, στο οποίο μεγάλωσα, ένα τροπικό δάσος που αξίζει όλη τη δόξα».

Τέλος, γράφει: «Πρόκειται για ένα βιβλίο μαγειρικής και lifestyle, τίποτα το φανταχτερό. Και διασκέδαση με ένα ταπεινό είδος χαράς. Γιορτάζει τη μαγεία των γραφικών τοποθεσιών, όπου η φύση έχει πάντα μια περήφανη θέση στο τραπέζι. Ανυπομονώ να βρεθεί σε όλα τα σπίτια, από την οικογένειά μας μέχρι τα δική σας».

Το βιβλίο αυτό είναι η δεύτερη συγγραφική προσπάθεια της Πάμελα Άντερσον, που πριν από έναν χρόνο κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά της με τίτλο «Love, Pamela».

Το εξώφυλλο δείχνει την ίδια να κάθεται πάνω σε ένα ξύλινο τραπέζι. Σύμφωνα με το περιοδικό People οι φωτογραφίσεις των συνταγών έγιναν στη δική της κουζίνα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!