Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Περρής κατά Καινούργιου: “Όταν λες για κάποια κατάσταση ότι είναι ανήθικη, δεν μπορεί το μέτρο σου να είναι η μάνα σου”

Μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα για τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, και ο Βαγγέλης Περρής προχώρησε στον δικό του σχολιασμό.

«Είπε η κυρία Καινούργιου ότι ‘δεν με ενδιαφέρει καθόλου’ αλλά στην πραγματικότητα την ενδιαφέρει πάρα πολύ γιατί έχει κάνει χαρακτηρισμούς. Είπε ‘δεν κατακρίνω’ ενώ είπε ότι είναι ‘ανήθικο’ και είπε ότι ‘από σεβασμό στον εαυτό μου, δεν τοποθετήθηκα’. Ελπίζω να εξακολουθεί να ισχύει ο σεβασμός στον εαυτό της και στους τηλεθεατές τώρα που τοποθετήθηκε» ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη στάση του Νίκου Κοκλώνη επί του θέματος: «Τα στοιχεία που έχουμε υπόψιν μας έχουν δοθεί από την κυρία Καινούργιου και τα υπόλοιπα μπορεί να μη συμβαδίζουν με ό,τι συνέβη πραγματικά. Το ότι ο κύριος Κοκλώνης δεν αναλαμβάνει να την υπερασπιστεί ενώ είναι κολλητοί και το ξέρουμε, πάει να πει ότι κάτι άλλο συμβαίνει ή ότι δεν συμβαίνει. Το βασικό για εμένα είναι η χρήση της λέξης ‘ανήθικος’. Για μένα η κάθε λέξη έχει ένα βάρος. Όταν λες για κάποια κατάσταση ότι είναι ανήθικη, δε μπορεί το μέτρο σου να είναι η μάνα σου», με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φωτεινή Πετρογιάννη να διαφωνούν.

«Αν πάτε στη google και βάλετε «Κατερίνα Καινούργιου» και «ανήθικος», θα σου βγάλει τη Μπακοδήμου… Οι λέξεις έχουν βαρύτητα και δεν μπορούν να τις χρησιμοποιούμε για τηλεοπτικές κοντρίτσες ή έστω ερωτικές κοντρίτσες. Ό,τι λέμε πρέπει να το περνάμε από μία διαδικασία που εδώ και αιώνες τη λέμε… Δε μπορούμε να βγαίνουμε και να λέμε: Κωνσταντάρας, Μαγγίρα, Κορομηλά, Μαλέσκου, Δούνια, Φαίη (Σκορδά), Μπακοδήμου, Μπάρκα, Μουτίδου, εγώ… Όλοι αυτοί είναι σε ένα πανέρι που παίρνουμε χαρακτηρισμούς και τους ανακατεύουμε και ό,τι μας κάτσει. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί» πρόσθεσε επίσης ο Βαγγέλης Περρής.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!