Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την απώλεια του πατέρα της – “Λύγισε” η Κατερίνα Καινούργιου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το τροχαίο δυστύχημα του πατέρα της, το οποίο του στοίχισε τη ζωή.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς και ο δικός της μπαμπάς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και σώθηκε από θαύμα.

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Είχα πάει στο Αστυνομικό Τμήμα να πάρω το πράγματά του, την τσάντα του, τα κλειδιά του… Ενεπλάκη, συγκρούστηκε ένα αμάξι με τρία του άλλου ρεύματος, ένα εκ των οποίων ήταν του πατέρα μου το όχημα, επέζησαν όλοι πλην του μπαμπά μου που πέθανε από εσωτερική αιμορραγία. Ήταν με τη μαμά μου και δεν θα ξεχάσω που μας είχανε πάρει τότε από το νοσοκομείο, από το ΚΑΤ, γιατί ποτέ δε σου λένε από το τηλέφωνο ότι έχει φύγει ένας δικός σου άνθρωπος και μας λένε ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά ο άνθρωπός σου, ο άντρας σας δηλαδή στη μαμά μου, ότι πρέπει να έρθετε να τον δείτε και τα λοιπά…

Και μάλιστα ήταν Σάββατο βράδυ και λέγαμε με την αδερφή μου πωπώ τι έπαθε Σάββατο βράδυ, αλλά ήμασταν χαλαρές γιατί δεν είχαμε καταλάβει τι είχε πάθει, μας είπαν ότι τραυματίστηκε. Και εκεί είναι που πας εκεί και σου λένε μία άλλη κατάσταση γιατί μας είπαν ότι δυστυχώς δεν τα κατάφερε και μας είπαν θέλετε να τον δείτε μια τελευταία φορά; Και ήταν τόσο γρήγορο και αιφνιδιαστικό όλο που ήταν σοκαριστικό…» περιέγραψε η παρουσιάστρια του Happy Day.

«Αυτό σε συνδυασμό με το πως ένιωθα εγώ απέναντι σε αυτό γιατί όταν φεύγει κάποιος ξαφνικά δεν προλαβαίνεις να πεις πράγματα… και εγώ η τελευταία συζήτηση που είχαμε ήταν πολύ έντονη, γιατί ήταν πεισματάρης και εγώ ήμουν επίσης έντονη και θυμάμαι ότι είχαν ένα τουριστικό γραφείο με την μητέρα μου και ήθελε να ασχοληθώ με τον τουρισμό ενώ εγώ είχα χαράξει το δικό μου δρόμο και ήδη δούλευα και ο μπαμπάς μου ήτανε λίγο… Ξέρεις. Με αποθάρρυνε γιατί μου έλεγε ότι σε αυτό τον χώρο αν δεν έχεις κάποιο γνωστό δεν πετυχαίνεις» συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ήταν κάπως έτσι και εγώ αισθανόμουν τύψεις και ενοχές και έλεγα αυτός ο άνθρωπος ξέρει ότι εγώ τον αγαπώ και δεν μου άρεσε που στην τελευταία μας κουβέντα είχε μείνει αυτό… Και θεωρώ, αν και το έχω ξαναπεί βέβαια… είδα ένα όνειρο μετά από περίπου 10 μέρες που δεν ξέρω αν ήταν ο μπαμπάς μου στο όνειρο μου, ή το υποσυνείδητο που ήθελε να μου δώσει αυτό που είχα ανάγκη αλλά θυμάμαι πως έβλεπα στο όνειρο μου ότι οδηγούσε και ήμασταν εγώ με την αδερφή μου πίσω και γυρνάει και μου λέει να σου πω ξέρω ότι με αγαπάς, δε χρειάζεται να βασανίζεσαι».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!