Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί πειράχτηκε με τον Νίκο Κοκλώνη;

Για τον Νίκο Κοκλώνη και τις δηλώσεις του με το θέμα της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη ρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Η Κατερίνα Καινούργιου επεσήμανε ότι δεν της άρεσε που ο παραγωγός και κολλητός της φίλος τήρησε ίσες αποστάσεις και του το είπε ανοιχτά ότι την πείραξε.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Νίκο Κοκλώνη

«Με πείραξε, του το είπα κιόλας. Το συζήτησα κιόλας μαζί του γιατί τα λέω όλα μαζί του. Για εμένα αυτό είναι αληθινή φιλία και πραγματικά είμαι ευγνώμων απέναντί του, γιατί αν δεν ήταν ο Νίκος δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν ξεχνώ ποτέ και ξέρω πολύ καλά πως ό,τι κι αν μου πει, τον Νίκο θα ακολουθήσω» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε: «Επειδή ξέρει πόσο έχω πονέσει για τη συγκεκριμένη ιστορία, ήθελα τη στήριξή του. Για τους δικούς του λόγους ήθελε να κρατήσει τις αποστάσεις και το είχε πει σε εμένα προσωπικά. Ίσως να μην ήθελε να το συνεχίσει με αυτό που είπε. Είχα την ανάγκη αυτή και του το είπα. Ο Νίκος πολλές φορές είναι σαν μπαμπάς, σαν αδελφός, σαν γκόμενός μου πολλές φορές και νιώθω προστασία από εκείνον. Μου το έχει κάνει πίσω από τις κάμερες αλλά θέλω και μπροστά να βγει να με στηρίξει».  

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!