Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελεονώρα Μελέτη για τον Γιάννη Γιοκαρίνη: “Δεν τελειώνουν έτσι όλες οι καταγγελίες”

Για την υπόθεση του Γιάννη Γιοκαρίνη μίλησαν το πρωί της Πέμπτης η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο 69χρονος καλλιτέχνης οδηγήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο αυτόφωρο, μετά από καταγγελία της συζύγου του, Σοφίας Μιχαλοπούλου, για ενδοοικογενειακή βία, ωστόσο εν τέλει κρίθηκε αθώος.

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη

«Εκεί που καθόμασταν χθες, «σκάει» μία έκτακτη είδηση χθες όπως τη διάβασα κι εγώ στο κινητό μου: χειροπέδες στον Γιάννη Γιοκαρίνη, συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία. Αμάν, λέω ρε παιδιά, τι έγινε; Και μετά ξεκινάει μία ιστορία, η οποία κατέληξε και έκλεισε με την αθώωσή του μετά το αυτόφωτο που πραγματοποιήθηκε και την έξοδο πιασμένοι χέρι-χέρι με τη σύζυγό του από την Ευελπίδων», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη προλογίζοντας το θέμα.

«Δεν ξέρω αν όλοι οι καβγάδες μεταξύ των ζευγαριών τελειώνουν με ένα τηλεφώνημα για σύσταση στην Αστυνομία αλλά νομίζω ότι η τρίχα τριχιά έγινε αυτομάτως από τη στιγμή που υπήρξε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία. Άλλες φορές παραπονιόμαστε επειδή η Αστυνομία δείχνει ένα ωχαδελφιστικό προφίλ και αυτή τη φορά που τελέστηκε κατά λέξη το γράμμα του νόμου, ακούμε ότι κάναμε την τρίχα τριχιά», σχολίασε αμέσως μετά η Ελεονώρα Μελέτη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!