Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρίνα Ασλάνογλου: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Δημοσθένη Πέππα – “Είναι μία δύσκολη περίοδος τώρα”

Η Μαρίνα Ασλάνογλου φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό», με αφορμή τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες». Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για το διαζύγιό της από τον δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα.

 

Έχουμε χωρίσει από τον Δεκέμβριο

«Είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος τώρα. Έχουμε χωρίσει από τον Δεκέμβριο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα μορφή της οικογένειας. Όπως γνωρίζεις, χωρίζει το ζευγάρι, η μαμά και ο μπαμπάς του Κωνσταντίνου δεν θα χωρίσουν ποτέ κι αυτό ξέρει το παιδί. Και προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε λέξεις όπως μένουμε σε διαφορετικά σπίτια, όχι σε χωριστά σπίτια. Ο Κωνσταντίνος μεγαλώνει με αγάπη», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Κάποια πράγματα είτε τα δέχεσαι είτε δεν τα δέχεσαι, πας παρακάτω»

Είχαμε ένα ήρεμο διαζύγιο

«Τον παίρνει και ο μπαμπάς του, είμαστε σε μία πολύ καλή συνεννόηση. Όμως κάποιες φορές ολοκληρώνονται κάποια πράγματα. Και οι σχέσεις. Κάποια πράγματα είτε τα δέχεσαι είτε δεν τα δέχεσαι, πας παρακάτω. Είχαμε ένα ήρεμο διαζύγιο γιατί έχουμε το παιδί μας, οπότε μεταξύ μας έπρεπε να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να είμαστε καλά για το παιδί μας», ανέφερε στη συνέχεια, η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι η ηθοποιός και ο Δημοσθένης Πέππας έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο, που σήμερα είναι έξι ετών.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!