Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μανώλης Μαυρομμάτης: Τι απαντά ο γιος του μετά την αποσωλήνωσή του – “Έχουμε δρόμο ακόμη, χρειάζεται υπομονή”

Όπως έγινε γνωστό, ο Μανώλης Μαυρομμάτης αποσωληνώθηκε χθες 2 Απριλίου, 45 ημέρες μετά την πυρκαγιά στο σπίτι του ωστόσο βρίσκεται ακόμα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». Ο γιος του είναι συγκρατημένα αισιόδοξος, τονίζοντας πως η μητέρα του, Ρένα Βενιέρη, είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Όσα είπε ο γιος του Μανώλη Μαυρομάτη

Μιλώντας για πρώτη φορά στο Happy Day και στη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα, ο Μιχάλης Μαυρομμάτης επεσήμανε: «Δεν έχουμε αποφύγει εντελώς τον κίνδυνο, οπότε θέλει προσοχή, ειδικά για την μητέρα μου, η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Επισκεπτήρια επιτρέπονται αυστηρά και μόνο στους συγγενείς πρώτου βαθμού. Δόθηκε πολύ αίμα για τα χειρουργεία τους».

«Όποια/ος είναι εντός Αττικής και θέλει/μπορεί να κάνει αιμοδοσία προς αναπλήρωση, αυτή γίνεται απευθείας στο Γεννηματάς. Εκτός Αττικής σε οποιοδήποτε νοσοκομείο. Και στις δύο περιπτώσεις αναφέρει τα επίθετα των γονιών μου που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Γεννηματάς. Έχουμε δρόμο ακόμη, οπότε χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Μιχάλης Μαυρομμάτης στον Alpha.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!