Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαριαγάπη Ξυπολιά για την ελιά που αφαίρεσε: “Μου είπαν ότι αν το είχαμε αφήσει, θα είχε γίνει μελάνωμα και θα τρέχαμε για θεραπείες”

Μια περιπέτεια που παραλίγο να της στοιχίσει την υγεία της αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες η Μαριαγάπη Ξυπολιά μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, πριν από ένα χρόνο αφαίρεσε ελιά από την πλάτη της, η οποία θα εξελισσόταν σε μελάνωμα, αν αργούσε λίγο να το αφαιρέσει. Η Μαριαγάπη Ξυπολιά παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή και μίλησε για όλα όσα της συνέβησαν πέρσι και πώς πρόλαβε το μελάνωμα. 

Όσα είπε η Μαριαγάπη Ξυπολιά

«Πριν έναν χρόνο έκανα μια απλή επίσκεψη στον δερματολόγο μου για την ακμή μου. Του είπα ότι μιας και είμαι εδώ να κάνουμε και ένα τσεκ στις ελιές που έχω. Όταν είδε την πλάτη μου, έκανε μια έκφραση και τρόμαξα λιγάκι. Μου είπε ότι αυτό που έχω πρέπει να βγει χθες. Πανικοβλήθηκα λίγο, γιατί λέω τώρα τι συμβαίνει. Έκανα και εξετάσεις σε ένα ειδικό νοσοκομείο. Μου είπαν ότι είναι πολύ ύποπτο και πρέπει να το αφαιρέσω. Ο σπίλος μου ήταν σαν μια ελίτσα που δεν ήταν ομοιόμορφη και είχε μεγάλη ρίζα.

Βγήκε μεγάλο κομμάτι από την πλάτη μου. Έμαθα από τον δερματολόγο μου ότι αυτό είναι το νούμερο 1 σημάδι ότι μάλλον δεν είναι ελιά και πάει για μελάνωμα. Έναν μήνα μετά μου είπαν ότι αν το είχαμε αφήσει, θα είχε γίνει μελάνωμα και θα τρέχαμε για θεραπείες. Το θετικό ήταν ότι το προλάβαμε στο τσακ. Ένα μήνα μετά κατάλαβα την βαρύτητα που είχε» περιγράφει η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

«Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο για τα μελανώματα. Μπορεί να κάνει μετάσταση σε άλλα σημεία του οργανισμού σου και να γίνει καρκίνο. Είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε τον οργανισμό μας και να κάνουμε εξετάσεις. Είναι πολύ σημαντική η πρόληψη» τόνισε το μοντέλο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!