Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει η Shannen Doherty: Προετοιμάζεται για τον θάνατό της και δωρίζει όλα της τα υπάρχοντα

Η διάσημη ηθοποιός, Σάνεν Ντόχερτι δήλωσε ότι χαρίζει ή πουλάει αντικείμενα που έχει συγκεντρώσει, καθώς δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο του μαστού στο στάδιο 4.

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε στο podcast της Let’s Be Clear, ο λόγος που την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση, ήταν προκειμένου να κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για τη μητέρα της, σε περίπτωση που πεθάνει.

«Η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου», δήλωσε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Δευτέρας του podcast «Let’s Be Clear». «Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη αν πεθάνω πριν από εκείνη».

«Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη, θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες με έπιπλα».

Πρόσφατα, η ηθοποιός βρέθηκε στο σπίτι της στο Τένεσι για να μαζέψει τα πράγματά της και να τα δωρίσει ή να τα χαρίσει.

«Ήμασταν λοιπόν στο Τενεσί και πακέταρα τα πράγματα εκεί», συνέχισε. «Ήταν πραγματικά δύσκολο και πραγματικά συναισθηματικό, επειδή – σε κάποιο βαθμό – ένιωθα ότι εγκατέλειπα αυτό το όνειρο να χτίσω αυτό το κτήμα και να έχω ένα σπίτι για μένα και ένα σπίτι για τη μητέρα μου και στη συνέχεια να επεκτείνω τον στάβλο».

Η Σάνεν Ντόχερτι πρόσθεσε ότι σχεδίαζε να κατασκευάσει ένα καταφύγιο για άλογα που εγκαταλείφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους επειδή ήταν πολύ μεγάλα σε ηλικία ή επειδή ήταν σε κακή κατάσταση. Η ηθοποιός εξήγησε ότι το να αφήσει πίσω της το ακίνητο και άλλα υπάρχοντα βοηθάει «να αφήσει πίσω της μια πιο καθαρή, πιο εύκολη μετάβαση» για την οικογένειά της.

«Μου επιτρέπει να κάνω περισσότερα ταξίδια, επειδή βγάζω χρήματα, τα πουλάω», συνέχισε. «Τότε μπορώ να φτιάχνω διαφορετικές αναμνήσεις και φτιάχνω αναμνήσεις με τους ανθρώπους που αγαπώ. Μπορώ να πηγαίνω τη μαμά μου διακοπές επειδή έχω όλα αυτά τα έξτρα χρήματα διαθέσιμα και δεν αντλώ από τα χρήματα που υπάρχουν στην περιουσία μου, τα οποία θα διασφαλίσουν ότι όλοι στη ζωή μου θα είναι τακτοποιημένοι όταν πεθάνω».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LetsBeClearPod (@letsbeclearpod)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!