Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βαλέρια Κουρούπη για την φοβία της: “Φοβάμαι τα αγάλματα, τόσα χρόνια ψυχοθεραπεία και δεν το έχω ξεπεράσει”

Η Βαλέρια Κουρούπη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και μίλησε για την καθημερινότητα και την προσωπική της ζωή και την ηθοποιία.

Αναφερόμενη στην καθημερινότητα και τις συνήθειες της, είπε:

«Έχω μια φοβία, η μόνη που έχω με ότι είναι ανθρωπόμορφο αλλά κάποιου μεγέθους. Δηλαδή στο μουσείο της Ακρόπολης δεν πήγα κοντά στην καρυάτιδα. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία χρόνια και δεν έχει περάσει αυτό. Έχω δουλέψει πολύ για να είμαι ευγνώμων και ευτυχισμένη στη ζωή μου. Προσπαθώ να είμαι συνεπής με τους φίλους μου, δεν τους βλέπω τόσο συχνά γιατί συνέχεια βάζω εργασίες στον εαυτό μου. Έχω πρόγραμμα μέσα στη μέρα μου, ξυπνάω πρωί. Μου αρέσει η πρωινή ενέργεια της φύσης, μένω και στην εξοχή, παίρνω το σκυλί και πάω στους αγρούς μισή ώρα πριν κάνω τις δουλειές μου».

«Μέσα στη μέρα μου θέλω να έχω χρόνο να κάνω τα πράγματα που αγαπώ. Θέλω να προλαβαίνω να δω το παιδί μου, φροντίζω το σπίτι και τα ζώα μου και θέλω μοιράζομαι κάποια ώρα με τον σύντροφο μου. Δεν κουράζομαι γιατί παίζω στα όρια που αντέχω. Βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου. Αράζω μόνο τα καλοκαίρια».

Για την προσωπική της ζωή, ανέφερε:

«Άργησα να ανακοινώσω το παιδί μου την σχέση μου, γιατί το παιδί μου είναι πιο σοβαρό από τους άλλους. Δεν ήθελα να του συστήσω έναν άνθρωπο σαν σύντροφο και να τελειώσει γρήγορα. Ήθελα να σιγουρευτώ ότι θα έχει πιθανόν μια διάρκεια.

Ο γιος μου είναι 20 χρόνων, σπουδάζει εδω, έχει μια σχέση και έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με τη σχέση. Είμαστε σαν συγκάτοικοι τώρα με τον γιο μου. Έχει πολύ ωραία αξία, γιατί είναι ενήλικος και συνεννοούμαστε για το τι θα φάμε, τα οικονομικά μας. Θαυμάζω την καλοσύνη και την αποδοχή του γιου μου για τα πλάσματα όλου του κόσμου.

Δεν είναι περίεργο που έχουμε μια καλή σχέση με τον πρώην σύντροφο μου και πατέρα του γιου μου. Γιατί πρέπει να σκοτωθείς με τον άλλον που έχεις κάνει μια επιλογή ζωής και να την απορρίψεις πλήρως; Είχαμε κάνει προσπάθειες για να σώσουμε τη σχέση μας αλλά πρέπει να ξέρεις ποτέ δεν έχει άλλο ψωμί το πράγμα».

Επίσης μίλησε για την ηθοποιία και δύσκολες στιγμές των ηθοποιών, τι είπε:

«Δεν μου έχει συμβεί το ακραίο που έχουν ζήσει συνάδελφοι που έχουν χάσει δικό τους άνθρωπος και πάνε και παίζουν στο θέατρο. Αλλά μου έχει συμβεί με το παιδί πάρα πολύ άρρωστο στο νοσοκομείο αλλά και με προσωπικά θέματα. Είναι όμως μια μορφή ψυχοθεραπείας, δηλαδή είναι μέχρι να πας να παίξεις. Μετά ηρεμείς και γείωνεσαι, μπορεί να τελειώσει η παράσταση και να δεις το πράγμα αλλιώς».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!