Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το υπέρογκο ποσό που κέρδισε ο Πάνος Δημάκης από τα παιχνίδια γνώσεων

Ο Πάνος Δημάκης, γνωστός ως το «Γεράκι» από το The Chase φιλοξενήθηκε στο The 2Night Show. Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε ότι έχει βγάλει σχεδόν 200.000 ευρώ από τις συμμετοχές του σε παιχνίδια γνώσεων.

Όσα είπε ο Πάνος Δημάκης

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Δημάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ότι είχα προσλαμβάνουσες από το σπίτι. Οι γονείς μου ποτέ δεν με εμπόδισαν, δεν με απέτρεψαν από το να διαβάζω. Η επαφή έμενε στις εγκυκλοπαίδειες. Ιστορίες, γεωγραφίες ήταν τα αγαπημένα μου… Η μνήμη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα παιχνίδια γνώσεων.

Πολλές φορές και η ίδια η Μαρία Mπεκατώρου με ρωτάει πώς τα θυμάμαι όλα. Έχει να κάνει και με συνδέσεις. Αν ξέρεις καλή γεωγραφία είναι πολύ πιο εύκολο να συνδυάσεις ένα γεγονός με το μέρος που εκτυλίχθηκε… Αυτό που λέω είναι ότι δεν είμαι πιο έξυπνος από οποιονδήποτε άλλο. Έχω βρει τρόπους».

Ο Πάνος Δημάκης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ξεκίνησα πριν πολλά πολλά χρόνια. Στο πρώτο που πήγα δεν κατάφερα να κάτσω στην καρέκλα. Ήταν ο Εκατομμυριούχος επί Παπαδόπουλου. Κατάφερα επί Αθερίδη όμως μετά από λίγα χρόνια. Εκεί πήρα 3.500 ευρώ. Μετά πήγα στο Θησαυροφυλάκιο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και εκεί πήρα την πρώτη χρονιά 40.000 και τη δεύτερη πήρα 15.000. Έπαιξα συνολικά σε 11 επεισόδια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!