Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φωτεινή Δάρρα: “Έχω γίνει γραφική γιατί κλαίω – Mου δίνουν χαρτομάντιλα, με κοιτούν με συμπόνια”

Η Φωτεινή Δάρρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και μίλησε για την κόρη της, τα παιδικά της χρόνια, για το political correct και την Τζένη Βάνου.

Αναφερόμενη στην κόρη της, είπε:

«Η κόρη μου είναι καλλιτεχνική φύση, την βλέπω να τείνει προς την υποκριτική, είναι 11 ετών. Μας κάνει διάφορες επιδείξει στο σπίτι, παίζει τσέλο, είναι σε μια χορωδία. Έχω γίνει γραφική γιατί κλαίω, συγκινούμαι και είμαι αυτή που κλαίει, μου δίνουν χαρτομάντιλα, με κοιτούν με συμπόνια. Βλέπω τον εαυτό μου καλύτερο μέσα από την κόρη μου. Έχει στοιχεία του εαυτού μου αλλά και του άνδρα μου. Θαυμάζω την καλλιτεχνική της φύση, είναι ένα παρά πολύ καλό παιδί, έχει αγάπη για τα παιδιά και τα ζώα».

Για τα παιδικά της χρόνια και τους γονείς της, είπε:

«Όταν πρωτοπήγα στην Αίγυπτο είδα τα χρώματα και μύρισα τις μυρωδιές μου ξύπνησαν μνήμες από την παιδική μου ηλικία, ήταν κάτι οικείο. Η μαμά μου όταν γεννήθηκα ήταν σε μια διαδήλωση, βρισκόταν στον όγδοο μήνα. Ανέβηκε το Λυκαβηττό και την έπιασαν οι πόνοι. Μετά από μια μισή μέρα γεννήθηκα, ήταν λίγο παντός καιρού η μαμά μου. Σαράντα ημερών φύγαμε και πήγαμε να μείνουμε στη Λιβύη γιατί είχε έρωτα με τον μπαμπά μου.

Ο μπαμπάς μου είναι 93 ετών, δεν θέλει να λέω την ηλικία του. Ήταν πολύ ερωτευμένοι και έμειναν μαζί σχεδόν 70 χρόνια. Αφού γυρίσαμε στην Ελλάδα, ο μπαμπάς μου ήρθε πολύ αργότερα μεγάλωσα λίγο σαν να είχα μπαμπά ναυτικό. Ερχόταν κάθε έξι με οκτώ μήνες. Ήταν μια δύσκολη σχέση για αυτούς αλλά και για εμένα. Τώρα τον απολαμβάνω γιατί δεν τον έζησα τότε όσο ήθελα. Δεν παραδεχόμουν ότι μου λείπει, μου έβγαινε επανάσταση. Ήρθε πάνω στην εφηβεία μου και έλεγα, ”τώρα τι θέλει και μου λέει να μην κάνω αυτό και εκείνο”.

Όταν του είπα ότι θα γίνω ηθοποιός αναποδογύρισε το τραπέζι, έχω μάρτυρα τον αδελφό μου. Πραγματικά δεν το ήθελε καθόλου, είχε μια ηθική με τους ανθρώπους της τέχνης, παλιές αντιλήψεις. Φοβόταν τον χαρακτήρα μου και μου το έχει ομολογήσει όπως και η μαμά μου το ίδιο, επειδή ήμουν ευαίσθητο παιδί».

Επίσης μίλησε για το political correct, το #metoo και την Τζένη Βάνου:

«Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να αλλάζουμε τους στοίχους των τραγουδιών. Δεν θα έλεγα ένα τραγούδι που θα φτιαχνόταν σήμερα και θα είχε αυτό το στοίχο. Με την επίγνωση του σήμερα και την πρόοδο των αντιλήψεων μας δεν θα επέλεγα ένα τέτοιο τραγούδι».

«Η Τζένη Βάνου ήταν ένας πολύ εξαρτημένος άνθρωπος, έβγαινε στην σκηνή και σάρωνε και στην προσωπική της ζωή ήταν μάλλον ανασφαλής. Όταν την γνώρισα ήταν πολύ δοτική, στην εκπομπή που συναντηθήκαμε του Σπύρου Παπαδόπουλου, δεν ήθελε να τραγουδήσει, αισθανόταν τη φθορά. Μου είπε πολύ ωραία λόγια και on camera και μετά με έπιασε και μου είπε, ”λες ωραία τα τραγούδια μου πες κι αλλά δισκογράφησε τα μου αρέσει να ακούγονται από καινούργιους”».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!