Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τραϊάνα Ανανία: Ξεσπά κατά των δημοσιογράφων για τον Δημήτρη Κόκοτα – “Αφήστε τον ήσυχο αντί να ψάχνετε τι θα γράψετε”

Την πρώτη ανάρτηση μετά από κάποιες ημέρες σιωπής έκανε η Τραϊάνα Ανανία, για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που περνά ο Δημήτρης Κόκοτας.

Η Τραϊάνα Ανανία, που ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Κόκοτα στο J2US και από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα του από την πρώτη στιγμή που άρχισε να μη νιώθει καλά, εξέφρασε μέσω της ανάρτησής της, την ενόχλησή της με τους δημοσιογράφους, που επιμένουν για μια δήλωσή της.
Μάλιστα, τόνισε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει σε κανέναν και ζήτησε από όσους την ακολουθούν να προσευχηθούν για τον τραγουδιστή.

«Παρακαλώ οι δημοσιογράφοι να σεβαστείτε τη σιωπή μου και να σταματήσετε να με καλείτε στο τηλέφωνό μου. Θα αναγκαστώ να μπλοκάρω όλους τους αριθμούς αν συνεχιστεί αυτό ή να αλλάξω αριθμό. Δε πρόκειται να μιλήσω σε κανέναν σας. Αυτό που κάνετε δε βοηθάει τον Δημήτρη. Αφήστε τον ήσυχο αντί να ψάχνετε τι θα γράψετε. Προσευχηθείτε» έγραψε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Πέμπτη 28/3 ο Δημήτρης Κόκοτας κατά τη διάρκεια των προβών του J2US υπέστη έμφραγμα και στη συνέχεια καρδιακή ανακοπή και εκ τότε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!