Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η πρώτη αντίδραση του Βασίλη Ζούλια για την φωτιά στο ατελιέ του: “Θα γίνουν ανακρίσεις και θα δούμε τι έγινε…”

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη είχε χθες Κυριακή 31/3 ο Βασίλης Ζούλιας, καθώς έπιασε φωτιά ένα μέρος του ατελιέ του στο κέντρο της Αθήνας. Η φωτιά στο ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή μόδας στην Ακαδημίας ξέσπασε λίγο μετά τις 17:00, πιθανότατα από κάποιο κερί, την ώρα που μέσα ήταν άνθρωποι και γινόταν φωτογράφιση.

Όσα είπε ο Βασίλης Ζούλιας 

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησαν μέσω Skype στην εκπομπή Fay’s Time για όλα όσα συνέβησαν χθες, τονίζοντας πως φωτιά έπιασε μόνο σε ένα μέρος του ατελιέ και όχι σε όλο τον χώρο.

«Μόνο η ανθρώπινη ζωή έχει σημασία και τίποτα άλλο» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

«Δεν κάηκε το ατελιέ, έπιασε φωτιά ένας μέρος του. Κάηκαν δύο δωμάτια του ατελιέ. Κάηκε το βεστιάριο μας με όλη τη δουλειά 15 ετών, ό,τι είχαμε κάνει εγώ και ο Περικλής μαζί. Δεν ήμασταν μέσα. Γινόταν μια φωτογράφιση και έγινε ένα λάθος. Είναι στα χέρια της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Περιορίστηκε στα δύο δωμάτια και μετά ήρθε η Πυροσβεστική. Δεν ξέρω τι έγινε, γιατί δεν ήμουν εδώ. Όταν έφτασα είχε ήδη σβήσει. Θα γίνουν ανακρίσεις και θα δούμε τι έγινε. Το σημαντικό είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς. Μόνο ένα μέρος του ατελιέ κάηκε, είναι μεγάλος χώρος. Από τα 700 τ.μ κάηκαν τα 35 τ.μ. Ακούστηκαν δραματικά πράγματα» τόνισε ο σχεδιαστής μόδας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!