Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δημήτρης Κόκοτας: Αυτά είναι τα νεότερα για την υγεία του – “Έφυγε και ξαναγύρισε”

Για τέταρτη ημέρα βρίσκεται διασωληνωμένος ο Δημήτρης Κόκοτας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, ύστερα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη μετά τις πρόβες του J2US.

Η σύζυγός του, Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Όσα είπε η σύντροφός του Κατερίνα

«Δεν έχουμε κάτι νεότερο. Περιμένω να ακούσω ότι όλο αυτό ήταν ψέμα. Έχω πίστη και υπομονή. Δεν προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν, έχει μεταφερθεί στην ΜΕΘ. Παρακολουθούν τον Δημήτρη εξειδικευμένοι γιατροί, να γίνουν οι ενέργειες που χρειάζονται. Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο, όποια ιδιότητα και αν έχουν, τον κόσμο όλο που τον αγαπάει. Ο καθένας από την πλευρά του δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα.

«Είναι πολύ τυχερός αλλά για κάποιον λόγο έπρεπε να γίνει αυτό. Ψάχνω να βρω μια εξήγηση στο μυαλό μου. Οι γιατροί μας λένε να κάνουμε υπομονή. Έφυγε και γύρισε. Είναι ακόμη σε καταστολή. Σε δύο ημέρες θα κάνουν προσπάθεια ξανά να τον ξυπνήσουν. Τον βλέπω κάθε μέρα για λίγο. Είναι ψυχοφθόρο αλλά περιμένω να ξυπνήσει να φύγουμε μαζί. Στην κόρη μου έχω πει τα πάντα» τόνισε η σύζυγος του τραγουδιστή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!