Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πηνελόπη Πιτσούλη κατά της Χρυσούλας Διαβάτη: “Δεν την εμπιστεύομαι, είχα πει πως δεν θα δουλέψω ξανά μαζί της”

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή παραχώρησε η Πηνελόπη Πιτσούλη. Η ηθοποιός μίλησε και για την κόντρα που είχε με τη Χρυσούλα Διαβάτη.

Όσα είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη 

«Σε τρία χρόνια θα γίνω 80 χρονών. Ο άντρας μου μου λέει πως η ηλικία μου δεν μου φαίνεται, τα χρόνια είναι μόνο στην ταυτότητα. Εγώ δεν δίνω τους σημασία, αλλά ο… χαρούλης κάνει γυροβολιά. Δεν με τρομάζει ο χρόνος, ζω με τις ρυτίδες μου. Δεν είδα ποτέ τις ρυτίδες μου, δεν τις κατάλαβα, ίσως να είμαι αναίσθητη», είπε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε στη συνέχεια: «Είμαι 57 χρόνια παντρεμένη. Ο Γιώργος έχει υπομονή για να είναι μαζί μου. Για να κρατήσει μία σχέση πρέπει να είστε φίλοι, θα πούμε τα μυστικά μας όποια και να είναι αυτά. Ξέρει να υποχωρεί. Τώρα που ο άντρας μου γέρασε τον λέω «πάππο μου». Ο άντρας μου κάθε βράδυ που έρχεται να κοιμηθεί κάνει φασαρία για να με ξυπνήσει και να καταλάβει ότι είμαι ζωντανή».

Για τη Χρυσούλα Διαβάτη και τη συνεργασία τους στη σειρά “Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη”, η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε: «Όταν δουλεύαμε μαζί στο παρελθόν, την άκουγα να μου λέει διάφορα. Εγώ άκουγα, δεν έχω καμία σχέση με το κουτσομπολιό. Μετά πέταγε κάτι σπόντες ο Αλέξανδρος Ρήγας και σκεφτόμουν ότι αυτά χθες τα λέγαμε με τη Χρυσούλα.

Μετά από κάποιες συζητήσεις που είχαμε, άρχισε να μειώνεται ο ρόλος μου αισθητά. Αντιλήφθηκα ότι η Χρυσούλα και ο Αλέξανδρος ήταν πίτσι πίτσι συνέχεια. Υποπτευόμουν ότι μετέφερε λόγια δικά της ως δικά μου στον Αλέξανδρο Ρήγα και εκείνος μου θύμωσε.

Δεν της ζήτησα ποτέ τον λόγο, δεν τα μπορώ αυτά. Είπα πως δεν θα ξαναπαίξω μαζί της για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και επειδή δεν την εμπιστεύομαι, αλλά την θαυμάζω σαν ηθοποιό και το έχω ξεχάσει πια. Όταν συναντιόμαστε αγκαλιαζόμαστε με ειλικρίνεια και αγάπη, την εκτιμώ».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!