Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελεονώρα Μελέτη για Μαρίνα Πατούλη: “Είναι βασανιστικό να μη σου αρέσει ο εαυτός σου”

Η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, με αφορμή μια φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη η οποία προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των φίλτρων που χρησιμοποίησε.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει για τον τρόπο που οι χρήστες του διαδικτύου και ιδιαίτερα οι γυναίκες έχουν «εθιστεί» στο να επεξεργάζονται τις φωτογραφίες τους και να δείχνουν άλλες. 

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη

«Μιλάμε για την απόλυτη απόρριψη του εαυτού σου… Μπορεί να μη κάνει κακό σε εμάς, αλλά εγώ στεναχωριέμαι. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ βασανιστικό να μη σου αρέσει ο εαυτός σου. Το λέω και στην κα Πατούλη και ειδικά στα νέα κορίτσια. Πετάξτε αυτό το πράγμα από πάνω σας. Πραγματικά.. Άμα σου αρέσει ο εαυτός σου έχεις και το θάρρος να τον δείξεις όπως είναι. Δεν καταλαβαίνουν ότι γίνονται άλλοι, όταν το κάνουν αυτό; Αυτό που είμαι οφείλω να το αγαπάω για να είμαι ευτυχισμένη.

Είναι λάθος όνειρο να θες να είσαι κάτι που δεν είσαι. Όνειρο είναι να αγαπάς αυτό που πραγματικά είσαι και να νιώθεις καλά. Όλες οι γυναίκες πέφτουμε στην παγίδα των social media. Είναι τρομερή αρρώστια αυτό. Και καλά οι πιο ώριμες από εμάς, τα νέα κορίτσια που τα βλέπω εγώ φιλτραρισμένα και λέω Χριστέ μου, τα κορίτσια αυτά τι ζημιά κάνουν μέσα στη ψυχή τους με όλο αυτό το φίλτρο που χρησιμοποιούν. Για εμένα, θα πρέπει να συσταθεί μια επιτροπή να βάλει ένα μέτρο και ένα φρένο σε όλες αυτές τις αηδίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, να μπουν όρια στην χρήση της παραποίησης της εικόνας» τόνισε κατηγορηματικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!