Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βίκυ Κάβουρα: Μπαίνει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της – “Πέρασα δύσκολα”

Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της μπαίνει σε λίγες μέρες η Βίκυ Κάβουρα και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Τζαβέλλα.

Η ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 30/3 στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε κατά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο του γάμου με τον σύντροφό της.

«Είμαι 7μιση μηνών, μπαίνω στον 8ο. Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Το πέρασα λίγο βαριά, είχα υπερέμεση, δεν σταματάει ποτέ η πρωινή ναυτία. Μου μύριζαν τα πάντα, μου μύριζε το αυτοκίνητό μου, μου έφερναν όλα εμετό. Δεν ευχαριστιόμουν τίποτα και δεν έχει ακόμα κοιλίτσα για να νιώσεις ότι είσαι έγκυος, νιώθεις περισσότερο ότι είσαι άρρωστη. Μετά άρχισα να φουσκώνω, να φεύγουν τα συμπτώματα», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

«Γεννήθηκα για να γίνω μαμά, το έλεγα από μικρό παιδί. Όταν βρήκα και τον σύντροφο δεν με ενδιέφερε το πότε θα γίνω», σχολίασε η ηθοποιός.

«Είναι ωραίο πράγμα να είσαι μόνος σου , γιατί έτσι είναι και επιλογή ο σύντροφος. Δεν υπάρχουν λόγια, όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου, τον κοιτάς, δεν ξέρεις το γιατί και λες αυτός είναι. Ήξερα από την αρχή ότι αυτός είναι. Δεν ξέρω εκείνος, την έχω κι εγώ αυτήν την απορία», αποκάλυψε η Βίκυ Κάβουρα.

«Θα βάλω νυφικό»
Σε ερώτηση για το αν έχουν σκοπό να παντρευτούν με τον Γιώργο Τζαβέλλα, απάντησε: «Ε ναι θα βάλω νυφικό, δεν θα βάλω; Σημασία έχει η ευλογία στην εκκλησία και είμαστε σύμφωνοι και οι δύο σε αυτό».

«Είχα ένα ατύχημα στο θέατρο και αποφάσισα να…»
Η Βίκη Κάβουρα ρωτήθηκε για το πώς βλέπει το μέλλον της αφόρου έρθει το μωρό κι αν έχει σκοπό να αφοσιωθεί σε αυτό και να αφήσει τη δουλειά της.

«Τώρα κάνω πίσω. Είχα ένα ατυχηματάκι στο θέατρο και αποφάσισα ότι δεν θα δουλέψω καθόλου στην εγκυμοσύνη. Στη δεύτερη παράσταση κουράστηκα πολύ, μετά πήγα στο νοσοκομείο και είπα τέλος», αποκάλυψε.

«Είναι 100% προτεραιότητά μου η μπέμπα και η οικογένειά μου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αποσυρθώ. Ίσα ίσα μετά νομίζω θα έχω περισσότερη όρεξη», ξεκαθάρισε.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!