Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείχνει τις «παρενέργειες» στο σώμα της μετά τις ενέσεις για την κρυοσυντήρηση ωραρίων

Πριν από δέκα ημέρες περίπου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκίνησε να κάνει τις ενέσεις για την κρυοσυντήρηση ωαρίων, καθώς όπως έχει αποκαλύψει η ίδια ήταν ένα δώρο που ήθελε να κάνει καιρό στον εαυτό της.

Η γνωστή Influencer, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το βράδυ της Παρασκευής 29/3 αποκάλυψε με βίντεο στα Instagram Stories της ότι έκανε την τελευταία της ένεση και αύριο, Σάββατο 30/3 θα κάνει την ωοληφία.

Στα βίντεο που ανήρτησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους τις παρενέργειες που είχε στο σώμα της, μετά την θεραπεία με τις ενέσεις της.

«Τελευταία ημέρα θεραπείας, τελευταία ένεση, τελειώνει όλη αυτή η διαδικασία Που σου περιγράφω τις τελευταίες ημέρες. Αύριο έχω την ωοληψία. Ήταν μία διαδρομή ευχάριστη, περίεργη, με τα σκαμπανεβάσματα της. Νιώθω πολύ περήφανη που τα κατάφερα και το ολοκλήρωσα όλο αυτό. Κάποιες από σας μου είχατε πει ότι δεν πρηστήκατε καθόλου. Άλλες πάλι ήσασταν στην κατάσταση που είμαι εγώ σήμερα. Έχει πρηστεί η κοιλιά μου από τις ενέσεις. Εγώ λίγο άγχος για αύριο και εύχομαι να βγουν πολλά πολλά αυγουλακια, αναφέρει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!