Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξανά στην τηλεόραση ο Γιώργος Μαρίνος μετά από χρόνια απουσίας – Που θα τον δούμε

Ο Γιώργος Μαρίνος, μετά από αρκετά χρόνια σιωπής και ηχηρής απουσίας από τη δημοσιότητα, θα κάνει αύριο όπως φαίνεται την πρώτη εμφάνισή του.

Το τρέιλερ της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα που κυκλοφόρησε λέει πως θα δούμε για πρώτη φορά on camera τον κορυφαίο showman και παρουσιαστή, Γιώργο Μαρίνο στην κάμερα της εκπομπής του MEGA.

Όλα αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Μαρίνου, ακόμα και οι πιο στενοί του φίλοι τον αναζητούσαν καθώς είχε επιλέξει να αποτραβηχτεί από όλους και όλα. Κανείς, για πολύ καιρό δεν μάθαινε νέα του ενώ καλλιτέχνες που έχουν στο παρελθόν συνεργαστεί μαζί του και τον αγαπούσαν πολύ και τον θαύμαζαν, αναρωτιόντουσαν τι συνέβη στη ζωή του και πήρε μία τέτοια απόφαση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)

Ο Γιώργος Μαρίνος «λάμπει» δια της απουσίας του τα τελευταία πολλά χρόνια και όλοι αναζητούν που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο μοναδικός Έλληνας περφόρμερ. Ο άνθρωπος που είχε στενή φιλία με το Μάνο Χατζιδάκι και τον Νίκο Γκάτσο, συνεργάστηκε με σημαντικότατους Έλληνες καλλιτέχνες και διένυσε μια καθ’ όλα ζηλευτή καλλιτεχνική πορεία.

Αν και ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ο πρώτος σόουμαν της Ελλάδας και τα σόου του αποτελούσαν σημείο αναφοράς για κάθε θεατρική σεζόν, στην προσωπική του ζωή ήταν πάντοτε μοναχικός. Ακουμπούσε τα συναισθήματα του στην μεγάλη του αδυναμία, τα σκυλιά ενώ είχε πάθος με την αστρολογία. Τόσο στην τηλεόραση όσο και άλλοτε στις μουσικές πίστες και άλλοτε στις θεατρικές σκηνές, ο μοναδικό σόουμαν παρουσίαζε απολαυστικά σκετς και προγράμματα σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Στα μέσα του 1960, μάλιστα, ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ο πρώτος επώνυμος Έλληνας που βρήκε το θάρρος να μιλήσει δημόσια για την σεξουαλική του ταυτότητα και την ομοφυλοφιλία του. αποκαλύπτοντας, μόλις σε ηλικία 16 ετών, πως είναι ομοφυλόφιλος στην οικογένεια του. Αξιομνημόνευτος ήταν, ωστόσο, ο έρωτας ζωής που είχε με την συνάδελφο του, Κατιάνα Μπαλανίκα η οποία και έχει μιλήσει επανειλημμένως για εκείνον με τρυφερά λόγια. Οι δυο τους αποτέλεσαν ζευγάρι για λίγα χρόνια χωρίς να δοθούν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τον χωρισμό τους. Έκτοτε, όμως, ο Γιώργος Μαρίνος και η Κατιάνα Μπαλανίκα παρέμειναν καλοί φίλοι και συνεργάστηκαν για χρόνια στη «θρυλική» Μέδουσα.

Η απόφαση που έλαβε ο Γιώργος Μαρίνος πριν από μερικά χρόνια σόκαρε τους περισσότερους, μιας και αποφάσισε να αποχωρήσει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και να απομονωθεί πλήρως στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά, μια περιοχή κοντά στη Ραφήνα. Έγινε γνωστό, δε, πως ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης ταλαιπωρούνταν από διάφορα προβλήματα υγείας και για ένα διάστημα φιλοξενήθηκε στο Σπίτι του Ηθοποιού με ιδρύτρια την Άννα Φόνσου.

«Μια μέρα που είχα πρεμιέρα στο θέατρο, λοιπόν, με παίρνει μια κυρία τηλέφωνο και μου λέει «κα. Φόνσου είμαι γιατρός και είναι εδώ ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος έρχεται κάθε μέρα, θέλει να του γράφω χάπια που δεν μπορώ να του γράφω και ζητιανεύει να του δίνει λίγο γάλα ο κόσμος». Στην αρχή νόμιζα πως έκανε λάθος αλλά με όσα μου είπε τρελάθηκα και της λέω «έρχομαι». Πριν δυο, τρία χρόνια. Πάω εκεί, την βρίσκω αυτήν και μου δείχνει το σπίτι. Χτυπάω εγώ, δεν απαντάει κανένας».

«Χτυπάω πολλές φορές, δεν απαντάει κανένας και φωνάζω την αστυνομία. Μπαίνουμε μέσα, αρχίζω να φωνάζω εγώ «Γιώργο, Γιώργο, Γιώργο» και ακούγεται μια φωνή «κατεβείτε κάτω, αλλά έχω σκυλιά και δεν μιλάνε ελληνικά». Κατεβαίνω κάτω και είναι ο Γιώργος, που ήταν αδύνατος και κούκλος, κλείνει τα σκυλιά και του λέω «η Άννα Φόνσου είμαι, μου είπαν ότι ταλαιπωρήστε και ήρθα να βοηθήσουμε». Μου είπε «ναι ταλαιπωρούμε και τώρα αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα, έχω έναν πόνο εδώ» και του είπα να πάμε στο νοσοκομείο» είδε δηλώσει, επίσης, η Άννα Φόνσου σε συνέντευξη .

«Δεν μπορούσε να αναπνεύσει, παίρνουμε τηλέφωνο, έρχεται το ΕΚΑΒ, τον παίρνουμε και τον πάμε στον Ευαγγελισμό. Πήγαμε κατευθείαν στην εντατική αφού είδαν ότι ο άνθρωπος είχε πρόβλημα. Είχε πάθει έμφραγμα».

«Ο Γιώργος Μαρίνος είναι ένα άτομο που θαύμαζα πολύ χωρίς να τον γνωρίζω και έτυχε στην περιπέτεια της υγείας του να είμαι κοντά. Μόνος του μου είπε όταν έφυγε από το «Σπίτι του ηθοποιού» πως δεν θέλει πλέον να ασχοληθεί ξανά κανένας μαζί του. Έχω μάθει ότι είναι πολύ καλά» είχε δηλώσει η δημοφιλής ηθοποιός πριν από δυο χρόνια σε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν.

«Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός. Δε νομίζω ότι θέλει να έχει επικοινωνία με κανέναν μας. Είναι ένα κεφάλαιο της ζωής μου μεγάλο, τεράστιο κεφάλαιο. Είναι ένας από τους ανθρώπους της ζωής μου και δάσκαλος μεγάλος. Έχω μάθει πολλά πράγματα από τον Γιώργο» είχε εξομολογηθεί, επίσης, η Κατιάνα Μπαλανίκα σε συνέντευξη που έδωσε πριν από περίπου έναν χρόνο στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και σήμερα έχουν χυθεί τόνοι μελανιού, διαδικτυακού μα και γνήσιου, για το πως είναι πια η ζωή και η καθημερινότητα του αγαπημένου μας καλλιτέχνη. Ο ίδιος όμως μοιάζει να τηρεί με απόλυτη συνέπεια την σημαντική του απόφαση: να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να απομονωθεί στην προσωπική του γαλήνη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!