Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκ: Απειλές δέχτηκε η Δώρα Χρυσικού!

Η ηθοποιός, είχε δηλώσει πως εδώ και 1,5 μήνα φιλοξενεί στο σπίτι της δυο πρόσφυγες. Τον 25χρονο Χασάν από τη Συρία και τον 19χρονο Ραμί από το Αφγανιστάν.

Η Δώρα Χρυσικού φωτογραφίζεται μαζί με τους φιλοξενούμενούς της για το περιοδικό YOU και μιλάει για τις απειλές που έχει δεχτεί και για το αν φοβήθηκε…

Απειλές έχεις δεχτεί;

Ναι, σε εθνικιστικά-φασιστικά σάιτ…Από το ότι θα με βρουν αιμόφυρτη μέχρι του γιατί πήρα άντρες και όχι μια οικογένεια! Τα περισσότερα σχόλια κινούνται στην σφαίρα της σεξουαλικής πείνας και ο Φρόιντ είχε πει ότι ο φασισμός συνδέεται με τη σεξουαλική διαστροφή.

Δεν φοβήθηκες;

Δεν ασχολήθηκα αλλά το έκαναν οι φίλοι μου και η οικογένειά μου και με πήραν πολύ θορυβημένοι και φοβισμένοι λέγοντάς μου «πρόσεχε»! Εγώ, όμως, δεν προκαλώ αλλά φυσικά και θα είμαι στις επάλξεις και θα απαντώ και δεν θα υπάρξει κανένας άνθρωπος που θα με κάνει να φοβηθώ όταν θεωρώ ότι πράττω κατά συνείδηση. Οι απειλές σ’ εμένα δεν πιάνουν… Δεν θα σταματήσω αυτό που κάνω επειδή κάποιος παράφρων και ημίτρελος απείλησε ότι θα με σκοτώσει και θα με δείρει. Εμένα αυτά με πεισμώνουν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!