Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Αθηνά Οικονομάκου για τα αρνητικά σχόλια στο Instagram: “Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή που δεν παίρνουν ικανοποίηση”

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η ηθοποιός και influencer μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια στο Instagram.

«Είναι θέμα ανθρώπου αυτό. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που το κάνουν, εγώ δεν μπορώ. Δεν μου αρέσει και δεν μου ταιριάζει να εκθέτω τα προσωπικά μου. Φυσικά και κάποια πράγματα θα φανούν και προφανώς δεν μπορείς να τα κρύψεις όλα και να κρατάς εντελώς μακριά από τα φώτα την προσωπική σου ζωή, αλλά με ένα όριο που βάζει ο καθένας», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου είπε στη συνέχεια: «Ο κόσμος όσο έχει ανάγκη να βλέπει ωραίες εικόνες, άλλο τόσο υπάρχουν και άνθρωποι που αυτό τους ξενίζει και τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή που δεν παίρνουν ικανοποίηση από την καθημερινότητά τους… Οπότε ο καθρέφτης τους, ότι “κοίτα πόσο ευτυχισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη ενώ εγώ τι ζω στην καθημερινότητά μου, πόσο δυστυχής είμαι, χωρίς χρήματα, χωρίς δουλειά, χωρίς προσωπική ευχαρίστηση…”».

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέφερε επίσης: «Υπάρχουν και άλλοι που σου λένε πόσο ωραίο είναι που ανεβάζεις ωραίες εικόνες. Υπάρχουν και άνθρωποι που η προσωπική τους δυστυχία τους έχει κάνει να τα βλέπουν όλα με αυτή τη ματιά της αμφισβήτησης, της ζήλιας, της κακίας».

«Φέτος δεν είχα πολλές προτάσεις για τηλεόραση, γιατί πιστεύω ότι όλοι θεωρούσαν ότι δεν έχω λόγο να δουλέψω, αφού έχω τις επιχειρήσεις μου. Η δουλειά μου δεν είναι το Instagram, δεν ζω από το Instagram. Ο κόσμος πιστεύει ότι αφού βγάζω τα προς το ζην με αυτόν τον τρόπο, ότι για ποιο λόγο να κάνω 10 ώρες γύρισμα τη μέρα και να ταλαιπωρούμαι; Αυτό πιστεύουν. Εγώ δεν έχω δείξει ποτέ ότι θέλω να σταματήσω τη δουλειά μου, αυτό με ευχαριστεί, αυτή είναι η αληθινή μου δουλειά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!