Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τζένιφερ Άνιστον – Σάντρα Μπούλοκ: Παπαράτσι τις “έπιασε” να βγαίνουν μαζί από πλαστικό χειρουργό

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες με την Τζένιφερ Άνιστον και τη Σάντρα Μπούλοκ να βγαίνουν μαζί από ιατρείο πλαστικής χειρουργικής.

Παπαράτσι τις “έπιασε” να βγαίνουν μαζί από πλαστικό χειρουργό

Διεθνή πρακτορεία, όπως η Daily Mail δημοσίευσαν το στιγμιότυπο, με την 55χρονη Άνιστον και την 59χρονη Μπούλοκ, να εξέρχονται του ιατρείου, που το ίδιο πρακτορείο αναφέρει ότι ειδικεύεται σε λίφτινγκ προσώπου και ρινοπλαστική.

Σύμφωνα με την Daily Mail μαζί τους ήταν και η σύζυγος του ηθοποιού Τζέισον Μπέιτμαν, Αμάντα Άνκα.

Οι τρεις τους εθεάθησαν να φεύγουν από το Retreat At Split Rock που βρίσκεται στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ. Είναι ένα από τα δημοφιλή ιατρεία που επισκέπτονται αστέρες της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. «Ειδικεύεται σε επεμβάσεις του άνω και του κάτω μέρους του προσώπου, οι οποίες κοστίζουν περίπου 50.000 έως 100.000 δολάρια η καθεμία, καθώς και ανελίξεις φρυδιών και ματιών που κυμαίνονται γύρω στα 30.000 δολάρια η καθεμία» γράφει το δημοσίευμα.

Για την επίσκεψη στον πλαστικό χειρούργο, ντύθηκαν κάζουαλ με μαύρα ρούχα για να περάσουν όσο το δυνατό πιο απαρατήρητες. Ωστόσο, το καπέλο της Άνιστον που φόρεσε μάλλον για να κρύψει το πρόσωπό της, όπως επισημαίνει η Daily Mail, ήταν εκείνο που τράβηξε την προσοχή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!