Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: “Δεν νιώθω καθόλου σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του”

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα και την οικειότητα που νιώθει μαζί του, μίλησε η Ρούλα Ρέβη στη διαδικτυακή εκπομπή «The Speakers».

Η Ρούλα Ρέβη ανέφερε ότι νιώθει φίλο της τον Αποστόλη Τότσικα, και δεν αγχώνεται ποτέ για το πως θα του ανακοινώσει κάτι.

Τον άντρα μου τον νιώθω πραγματικά φίλο μου
«Δε νιώθω σύζυγος καθόλου, ούτε είμαι η κλασική σύζυγός. Νιώθω φίλη με τον Απόστολο. Ούτε σύντροφος, ούτε συνοδοιπόρος. Με τον φίλο σου είσαι συνοδοιπόρος, μου αρέσει η λέξη συνοδοιπόρος. Το σύντροφος, εντάξει… Αν θέλουμε συντροφιά μπορούμε να πάρουμε μια γάτα. Τον άντρα μου τον νιώθω πραγματικά φίλο μου, πολύ στενό μου.

 

Νιώθω απόλυτη οικειότητα, άνεση και αποδοχή
Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο και αποδοχή, είναι το καλύτερο. Αν δε σκέφτεσαι, “τι θα πει τώρα, πως θα του πω αυτό”, αν μπουν αυτά, έχει τελειώσει, δεν είναι το ίδιο. Δε σημαίνει ότι δεν υφίσταται η σχέση, απλώς δεν είναι η ίδια αίσθηση το να μην αγχώνεσαι πως θα πεις κάτι στον άλλον.

Είναι ο φίλος μου, ο άνθρωπός μου
Εγώ δεν αγχώνομαι ποτέ για το πως θα πω κάτι στον Αποστόλη, κι ας είναι το πιο χοντρό πράγμα της Γης. Δε μου δημιουργεί στρες το πως θα ανακοινώσω κάτι στον Αποστόλη, που του έχω πει τα χειρότερα. Ούτε μου δημιουργεί στρες να μαλώσω μαζί του. Είναι ο φίλος μου, ο άνθρωπός μου, που δεν τίθεται μετά θέμα, θα φύγώ – θα φύγεις. Αυτό είναι πολύ ωραίο» εξομολογήθηκε η Ρούλα Ρέβη.Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!