Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Οι αλλαγές στη ζωή του και ο ερχομός της κόρης του – Χτύπησε ένα “καμπανάκι” για τα προσωπικά μου

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την πορεία του ως ηθοποιός, αλλά και τη νέα του ζωή με την κόρη του.

«Η περίοδος των μεγάλων επιτυχιών στα επαγγελματικά μου ξεκίνησε ενώ ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία, πήγαινα ακόμα σχολείο. Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήμουν αφιερωμένος στη δουλειά και κάποια στιγμή χτύπησε ένα “καμπανάκι” για τα προσωπικά μου», είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Για τον ερχομό της κόρης του: «Αυτό που ζω τα δύο τελευταία χρόνια που έχει μπει στη ζωή μου η κόρη μου, είναι πολύ ευχάριστο αλλά και δύσκολο. Η δυσκολία είναι στις αντοχές γιατί σε νεαρότερη ηλικία έχεις περισσότερες αντοχές. Έχουμε αρχίσει και επικοινωνούμε, έχω μια αγωνία για το μέλλον» είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

Για την επαγγελματική του πορεία, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είπε: «Θα έκανα ξανά κάποια εκπομπή στην τηλεόραση. Ο πήχης όσο πάει ανεβαίνει και ελπίζω να κρατηθεί σε αυτό το ύψος. Είμαι από τους τυχερούς που μπορώ και βιοπορίζομαι από αυτήν τη δουλειά».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!